Zetrix stapovi

Autor SMT, Listopad 06, 2021, 10:38:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mariorhr

Nije mi prejak...uzeo više komada

SMT

Ovo je bas subjektivan post… Možda ću u budućnosti misliti drugačije…

Kod nas su još uvek u velikoj meri zastupljeni modeli stapova od pre 10-15-20 god… i nema ništa loše u tome… Odgovara to ljudima, ne menjaju, love, sve ok… Mi smo uvek bili više okrenuti dobrim mašinama, nego štapovima u prošlosti… Stella je morala biti a štap, koliko ostane žetona…Pogrešno ali menja se ta navika…

Ovo sto rade Rusi sa svojim štapovima, nije revolucionarno ako takvo nešto i može biti …ali je svakako korak unapred, ako ne i dva… Posvećeno je to konstruisanje stapova dzigu, šta god mi rekli… Neko je tu ozbiljno vreme utrošio…Sad mi možemo o tome, stil ovaj ili onaj… Ali to kad uzmeš u ruku vidi se razlika sa nekim drugim štapovima…

Zetrix je jeftina varijanta GL, korektno i to je to… Brz, oštar, motkast, sa dobrom osetljivoscu…

Ti rasponi glava od-do, postaju vec onako ozbiljno veliki :hi:

P.S. I ja imam 2 kom… jednog moram prodati, samo sam ja u startu u minusu, koristio oba…  :stripii: :hi:

smudjoslav

...Ti imas dva a Mariohr 9 komada...Nahvaliste ih ovde kao da su greskom u GL fabrici nalepili Zetrix....
Udruzili ste se ovde da namlatite lovu na razliku u ceni , iskoriscavajuci  krizu...
Nije mi jasno samo ko vas bre placa...  :eek: :stripii:

SMT

Hahahahah…

Ljubomoran si sto smo usli u lovu… Pratimo ovaj kurs rublje, snalazimo se… Kod mene je nestašica šećera i ograničena cena, tu ne mogu ništa napraviti… ne  znam za čoveka ali meni je marža 102% :stripii:

Čim prodam ovaj jedan, stajemo sa aktivnostima na ovu temu :stripii: :hi:

Merkam onaj Formax shad atack za 6400 dindzi da bude sledeći…

šajzika

Citat: SMT  u Studeni 01, 2022, 10:59:42

Merkam onaj Formax shad atack za 6400 dindzi da bude sledeći…

E tu te cekam. Malo Formaxa da prodrmas i ulovis nesto a ne samo na te ruske stapove. Na Zetrix lovite samo Mariohr, ti i Putin .

Audentes fortuna iuvat

SMT

Šta bi ti preporučio?

Ovog Tata- Matu, Chili-Vili ili Formax?

Aj, odabracu nesto

Formax mi je  komšija, možda ne bi bilo u redu da tražim nešto drugo…

smudjoslav

...Ti si uzeo dva ista i jedan treba zalivaditi al sta ce gospodin tvoj poslovni partner sa 9 komada...Moras malo jace u tu promociju ..Nema slike probodenog smudja sa 570H udicom jer koliko vidim drugi klan krece u promociju i prodaju istih pa bi mogli i da se udruzite...  :stripii:

šajzika

Citat: SMT  u Studeni 01, 2022, 11:22:23
Šta bi ti preporučio?

Aj, odabracu nesto

Imas i onog zander atacka, njega dost agresivno guraju.
Mislim da ce to biti jedan lijepi pokazatelj da tko zna voziti motor, vozit ce dobro bilo koji brend.

Ocekujem, lijepi tekst i puno marketinga :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Jbg taman pred sankcije Putinu, došlo 99 komada  :stripii:
Planirao sam otvoriti Mida trgovinu kad ono šipak, sjebali me Ameri. Kolega SMT je više na vodi nego ja pa je on zadužen za promociju i naslikavanje. Pare se dijele bratski  :stripii:
A s obzirom da i Smudjoslav radi na promociji istih morat ćemo i njega uključiti u tal

alexdja

Mora jači marketing...

Morate da pobedite pok. Kajmana u reklamiranju štapova, recimo ovaj Haubin video je primer, kako se to radi, ako hoćeš da prodaješ štapove...

Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

Amin

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Citat: šajzika  u Studeni 01, 2022, 11:55:16
Citat: SMT  u Studeni 01, 2022, 11:22:23
Šta bi ti preporučio?

Aj, odabracu nesto

Imas i onog zander atacka, njega dost agresivno guraju.
Mislim da ce to biti jedan lijepi pokazatelj da tko zna voziti motor, vozit ce dobro bilo koji brend.

Ocekujem, lijepi tekst i puno marketinga :stripii:

Odabrao sam :hi:… kad odlučim da kupim, ti i Steva mi dodjete po 10€… ja ću ostalo doplatiti…

šajzika

Dobar izbor. Sad test na vodi
Audentes fortuna iuvat

SMT

Od 2 kom ostalo mi pola jednoga :hi: ..

Jedan je kod drugara, peca sa njim, zadovoljan je za sada...

Drugi je ostao kod mene. Izlomio sam ga momacki, tj 2 x... oba puta sam ja kriv, naravno... prvi put sam ga slucajno prebio, drugi put sam se vec inatio i terao ga do nekih granica koje ne može ni jedan štap izdržati...
Silovao sam namerno...

Sad sam od njega napravio, štap za vertikalu kad bude trebalo :hi:  :stripii:

Bez obzira na sve, probao bih ponovo nešto od Zetrix modela ali to nije realno... ili bilo šta sto potpisuje Mida, ne mora biti Zetrix...imam boljih stapova, samim tim je i upotreba diskutabilna...

Šta znam, ne mogu da procenim i uporedim ali to je tu negde u rangu tog Qvantuma Smoke, možda za nijansu bolje...

U svakom slučaju, ja lično bih pecao na ovakav ( neki srednji) kvalitet stapova... nije iskljuceno i da neću ... da li su to Zetrixi ili nešto drugo, svejedno...
Gledao sam i nešto potpuno jeftino, ipak to nije za mene... ta oprema je pre jeftina, loše uvezane i nekvalitetne karike itd itd... Nisam imao snage to kupiti ...

šajzika

Komotno si mogao neki taj quantum smoke isprobati kad vec testiraš. Sad je na toliko dobroj akciji da se mozes komotno ispecat i prodat za iste pare.

Meni osobno rađe procitat neku tvoju recenziju  štapa koji je dobavljiv kod nas i neke "normalne" cijene nego da citam o necemu sto se ne moze nabaviti ili mu je cijena kao omanji polovni auto. 
Audentes fortuna iuvat