Zetrix stapovi

Autor SMT, Listopad 06, 2021, 10:38:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ma ko će to na plaćati sve :hi: ... nakupi se toga , ja osim ribolovacke želje od toga imam samo trosak   Treba mi sponzor... Kad ga dobijem onda postajem komercijalan i neobjektivan... Bolje mi je ovako, samo jedem džabe kod Nidze...A on to neće nikome reci... I mogu reci slobodno, da sam izlomio neki štap...

Realno, taj Zetrix ili Qvantum je nešto u kombinaciji sa twin powerom , Stradicom. za mene odličan alat za sasvim uspesan ribolov...

Problem je sto sam se ja navukao na tu "rusku priču"... Za sve drugo trenutno konstatujem, super je to ali daj ovo iz Mide... Koliko je to razlika ili koliko sam ja realan, to je uvek pitanje...

S druge strane, tamo su neki Graphiteleaderi, branzino, lesathi, stelle... pa sad kad podjes u ribolov, treba to ostaviti kući i poneti na vodu nešto losije... meni to teško ide, to je istina prava... Ubedjujem sebe da batalim taj gornji segment pribora, uglavnom bezuspesno

Ako bih to rasprodao jednog dana, sto nije realno da se desi znajući sebe, verovatno bih pecao sa tim srednjim priborom, kao sto rekoh... to je potpuno ok priča i eventualno neki savet... Ako sam uopste kompetentan da ga dam...

tutnja

Stigla nova igračka na testiranje.. Dugo je bio neki Zetrix u razmatranju, pa eto prilike :)

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

tutnja

Ne znam može li sitnije, ali upis je upis.. konačno

Junački je spucao sva tri kraka..

SMT

Da malo osvezimo temu... Na putu ka meni je jedan Orsa Nero sa potpisom ovog Petra( prekrsticu ga)... Nadam se da taj tip nije zaboravio praviti stapove i da njegov potpis ne znaci "porez na budale"... Taj naziv Orsa Nero je  za americkog crnog medveda... Na stapu je naslikan beli... Sta su Rusi ili ovaj Petar hteli sa tim, ne bih znao...Za moj ukus taj natpis je mogao biti i manji, diskretniji ali dobro ako mu je to jedina mana... Neka po snazi bude izmedju ta dva medveda ili Amera i Rusa... bicu zadovoljan... Kupljen naravno na nevidjeno, samo po karakteristikama i onome sto sam pogledao... Nisam se mogao za nista drugo odluciti u toj gramazi... a mozda je presudno to sto je za Midu, odgovara mi to....Nadam se da stize ovih dana u komadu... Kupovina je bila laka, neka radnja Letonija ili Litvanija, valjda dva klika i krenuo je...

Ako bude neki rasan 50-60gramac, bicu zadovoljan... Stavio bih Twin PG na njega, pa pokusao jos kojeg soma 10+ u zivotu upecati... Mozda i iz neke jace vode, ako mi se bude dalo... Drzao bih ga u camcu, kao neki pomocni stap za extremnije uslove... Ciljano pecanie smudja, ne verujem... ali ajde da stigne...

Na osnovu karakteristika, bi to trebalo biti dobro... Ali svakako da ga Petar gura sa prodajom posle Aspra kojeg je napravio... Nahvalio ga je i onaj Fedor ali oni su verovatno kumovi, pa nam uvaljuju zajedno....Duzinna "čamačka", tb "momačka", oprema  radna- srednji nivo... U potrazi sam bio za
nekim polubatinastim stapom, koji ce na vodi izgubiti samo delic od tog deklarisanog... Nadam se da nisam promasio ceo fudbal...dobice sansu i on i ja...

Sto se tice cene, to je ubedljivo najskuplji Zetrix... Pretpostavljam zbog tog potpisa... Nadam se da je to sve opravdano... S druge strane, mnogo je to jeftinije od japanskih stapova, duplo...

Karakteristike... 130g stap tezak u toj tezini bacanja, sto jako dobro zvuci... Nadam se da nije trska...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ossa

Mićo jel samo.jedan na putu?
Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

E jbg, nisu mogli nacrtati crnog međeda na crnom štapu
Ovo je crni isto, samo sad zima kod Rusa, napadao snijeg..
Javljaj kad ga protreseš, da ne bacam pare.. istrošio sam se na kineze sad

SMT

Jedan je na putu... Ja kupujem na nevidjeno a ne stize meni prvom u ruke, pa mi "otmu" ako im se svidja...

A neki ozbiljan test, sem onog sta moze baciti osnovnog, tesko do proleca... Necu stici...

ossa

Pa mogu ja ako ti ne stizes  :stripii:
Imam stelu za njega.

SMT

Stigao do mene za 7-8 dana...

Lepota je u oku posmatraca... ja nisam skoro drzao lepsi, pedantnije i cvrsce  uradjen  stap... u ruci lezi, vrhunski. dizajn i oprema upakovana, da izgleda kao neki japanac... Potrudili su se... To je prvi utisak...

Drugi je sama ostrina stapa, bas sabljast... Brz brz...Ocekujem da ne izgubi puno toga na vodi jer meksih stapova imam...

Ono sto sam trazio, dobio sam na suvom! Na vodi cemo videti jel to to...

tutnja

E, pa čestitam situaciju i čekam prve utiske

ossa

A u Apatinu sutra kreće porast i to lep. Samo jedno to može da znači. Štap mora biti overen pod hitno !  :baba:

SMT

Moji poslodavci smatraju da sam njima bitniji na poslu, nego na Dunavu. Nista ne razumeju :hi:  :stripii: !

Tako da cu ja na dosta porasata u decembru ako ih bude, zakasniti! :hi:

ossa

:006:
Smudjevi ce ti dati žućka. :stripii:

DJ17

Ne sekiram se ja za njega i ako dobije  :006: , on ce u sudackoj nadoknadi preokrenit rezultat, za sebe se vise brinem... :toothy9:

SMT

Deluje ozbiljno jak... Ali moguce je da ce se i savijati na ribi

PG naravno... ne znam sta bi drugo tu okacio. Ispod 400g komplet, za upecati nekog soma ako budem znao, nije to lose!