Primus 17 LUX

Autor zlatokosi, Listopad 13, 2021, 08:58:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Nama iz Osijeka je to s povratkom 70 80 km.
Ti ako imas vremena u zivotu , ne vidim sta bi ti predstavljalo tih 100km  u jednom smjeru za neki produzeni vikend. Nebi ti taj motor potrosio vise od 25litara.  Ima i onih soba u marini i svasta. A uvijek ostaje opcija  posudis prikolicu ako imas kuku pa odvest u marinu.

Audentes fortuna iuvat

baka

Citat: Gremlin  u Siječanj 06, 2022, 16:57:12
Ako mene pitaš, ja ne bi farbao antialgin nikad više u životu.
Namažeš jednom, i onda svake 2-3 godine moraš ponovo da se jebavaš.
Ovako samo opereš dno povremeno i kraj.

Reši tu osmozu i ćao.

Potpisujem, i još da dodam, ako staviš primer i antialgin pozdravi se s ovim brzinama kojima sad ideš, dobro će te to usporit.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ossa

Hteo bih da ugradim amortizer gepeka na prednju komoru (poklopac) da može da stoji otvorena po potrebi, luftiranje, ubacivanje sidra itd... Da li je neko od vas to možda uradio? Zanima me gde se kači i čime se srafi? Da li staviti oba ili je dovoljno jedan?
Naidju krize, drukcije grize...

Gremlin

Evo ti kako je to Kempi uradio kod mene:

:occasion14:

ossa

Super. Srećan ti bio, ovo je ipak pitanje za kolege koji troše kade od "jogurt ambalaže".
Imao si prethodno plastični daj slike od njega.
Naidju krize, drukcije grize...

Gremlin

Nisam ugrađivao amortizere na Aqualux-a.

:no:

Rap

Citat: Gremlin  u Siječanj 06, 2022, 16:57:12
Ako mene pitaš, ja ne bi farbao antialgin nikad više u životu.
Namažeš jednom, i onda svake 2-3 godine moraš ponovo da se jebavaš.
Ovako samo opereš dno povremeno i kraj.

Reši tu osmozu i ćao.
Ovisi gdje se camac drži,al to je dodatni posao od sat vremena  :hi:

maverick

Citat: ossa  u Siječanj 19, 2022, 09:51:26
Super. Srećan ti bio, ovo je ipak pitanje za kolege koji troše kade od "jogurt ambalaže".
Imao si prethodno plastični daj slike od njega.
Ako kupiš amortizer u nautičkoj radnji ili u trgovini koja se bavi prodajom dijelova za izradu kuhinja uz amortizer dobijes par nastavaka i nacrtano kako se s kojim montira. Onako na prvu izgleda komplicirano kad stavljas prvi put...pa je jedan stari forumas poklopac izbusio na toliko mjesta odokativnom metodom da sad izgleda kao da ima ozračnike s gornje strane...Za zadnju klupu je dosta jedan a za prednju dva ...Samo čitaj uputstva i mjeri metrom gdje idu rupe...Jednostavno je kad se prvi puta zahebeš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Kempi stavlja po dva i naped i nazad, ne štedi ko da radiš plastikanere

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

ALU-bel

Ima raznih amortizera, izgledom isti ali im nije ista nosivost... tako da na to treba obrat paznju

alexdja

Ja sam na Tajmenu ugradio, on inače ima najveći i najteži poklopac od svih koje sam video...

Pop nitnama su pričvršćeni nosači amortizera...

Sve radi kao da je juče stavljeno, jedino što rđaju ti mali nosači jer su od čelika...

Možda ofarbati ili napraviti alu ili inox, ali to je već ozbiljniji zahvat...

Tražio sam veću nosivost,  ne sećam se šta smo našli, nije ispod 150N...
       Nema više divljeg bučka. :no:

zlatokosi

Stigla nova makina...još papiri i na vodu... :toothy9:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mačak čuva motor

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

zlatokosi

Hvala na čestitanju.... a mačka je opasnost....čim nova kutija to je njeno  :stripii: