JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

šajzika

A ak se sjecate, pokrenuo je uspjesno i onu inicijativu protiv ribara u pp kopacki rit.

Mozda bude nest i od ovoga :icon_biggrin:
Audentes fortuna iuvat

miha

Citat: umpahpah  u Siječanj 26, 2023, 19:44:32
Citat: miha  u Siječanj 26, 2023, 11:30:26 a i ovaj Sever je predsjednik tog saveza od stolječa 7 .... :baba:
Koliko ti tek godina imaš kad se toliko sjećaš

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

tu je i Sever negdje  ......

ps

Petričević s Neptuna na STV priča o problemima ribića

miha

Bit će izgleda tresla se brda rodio se miš... Svi nešto pričaju al izgleda ostače sve na zanimljivim prilozima i snimkama...

maverick

Jedna od tema je kako doista napraviti neku promjenu. Svi mi ovdje imamo neku viziju...Neke su realne neke nerealne...Uglavnom ova godina je kocesijska...istice koncesija i prica ide u smjeru ne dirajte Zajednicu jer sta ako netko drugi prodje na natječaju...Uglavnom siguran sam da se nece prijaviti bas nitko osim njih a drugo i da vodu dobije neki privatnik...pa sta mislimo...da bi moglo biti gore od ovoga...Prva stvar je da Ministarstvo poljoprivrede moze bar ove tri Zajednice...Os-Valpovo-Miholjac staviti pod jedno ako vec ne moze ujediniti cijelu OBŽ...Poslije toga treba zahtijevati da s vodecih pozicija odstupe ljudi koji su šljam i dno ovog Grada...Županije...osuđenici poput Martinčevica i ova garnitura u nasoj Zajednici. Stavicu malo kasnije i neke brojke od nase Zajednice i na koji nacin krse zakon i sve cu to prebaciti odavde u njihovu temu... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Hajde maveriche molim te podjeli s nama.

@miha, prijatelju, od price sve potice - slobodno navedi sto si ti napravio po tom pitanju.

šajzika

Citat: ps  u Siječanj 26, 2023, 22:14:26 Petričević s Neptuna na STV priča o problemima ribića

Kolko cujem da su jako ljudi nezadovoljni s ovom reportazom. Nisam je jos pogledao
Audentes fortuna iuvat

ps

Ne možeš biti zadovoljan reportažom, kada čovjek ništa nije rekao. Bez obzira što je to lokalna Tv,u ne znam koliko, pola sata,ni jedna činjenica,čuo sam, kolega mi je rekao,80-tih godina bilo je to i to,ne znam ovo ne znam ono, čovjek jednostavno nije za dati intervju na Tv iako mi je simpatičan.

šajzika

Zesca monotonija i kukanje umirovljenika.

Bas lose odradjeno. Mogli su naci nekog polu pismenog pa da kaze koju rjec, al dobro.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Jasno nam je svima da smo svi nezadovoljni. Ostaje nam pitanje tko moze nesto promjeniti i kako...tj odakle da se krene. Nama je najveca prepreka samo Ministarstvo koje boli racku za nas...drugi problem jenasa Zajednica koja je puna napola pismenih ljudi bez ikakve ambicije...bez ikakve zelje da napravi nesto konstruktivno. Nemaju veze s zdravim razumom a ne projektima iz Eu...Znaju samo jedno...sto god se promjeni njima ce biti lose...nema grijanja za djaabe...nema jedenja za djabe...nema obilazaka takmicenja koji su opet jelo i pilo...tj njiam nema vise ni kokosarenja s putnim troskovima...troskovima za ribocuvarsku sluzbu...tj nema sitne kradje malih novaca...Mozda svima nije jasno...ali takvi ljudi se prodaju za sitne pare i dvije tri besplatne kemijske olovke...
Vratimo se na treci problem...to je Zajednica Baranje...na celu s tim osudjenikom i njegovim istomisljenicima...ista prica , sličan princip...Ne brane oni vode Baranje , ne brane oni ona 4 kanala u kojem ima vise labudova nego kvalitetne ribe...oni brane svoju neovisnost i ne zele promjenu koja ako je ikome dobra njima ne valja iz istog razloga kao i ovim našim.
I na jednom i drugom mjestu sjede ljudi koji ne znaju ni sta znaci sjesti u čamac od 20 milja eura i preci deset kilometara Drave a ne imati potez za cijeli dan...oni ne znaju da ovi isusi od umirovljenika trebaju platiti kartu  koja iznosom je takva da ce se morati prostituirati pod stare dane...oni ne znaju...ma oni ne znaju bas nista...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Iznenadio me drug gos'n Opacak kako drvi bez plana i programa, razalostio me jer ga valjda ljudi drze za realnog i ucenog covjeka, a ono prakticki poltronska spika - u karakter ne ulazim. Za covjeka na toj funkciji, iznenadjujuce lose rezimira i mijesa kruske i jabuke.
Gos'n Petricevic s Neptuna me nije bas iznenadio, covjek svasta reko a nista reko nije, prico za dve medalje. Cuj ti, "nitko vise ne postavlja gnijezda za smudja" - pa dignite se od Pere iz birtije pa ih pravite,  ciijooj.
Interesantno je da jos uvijek nitko nije proceprko po pravom osinjem gnijezdu, nema izjava cijenjenog gospona nepravomocno osudjenog Martincevica, nema ni a ni be s baranjske strane ...
Drago mi je da se tema aktualizira, ali igraci su neadekvatni.

maverick

maverick

A jbg...normalno da nikom nista ne odgovara da svi kritiziraju...A svaka promjena ih ozbiljno narusava...Uzima im benficije koje imaju godinama...Uvijek sam mislio da treba ovo treba ono...sad postajem svjesniji da to sve treba rastjerati i uzeti stvar u nase ruke..Realno i moje slobodno vrijeme je skupo i ne zelim ni ja taj slobodni dan potrositi na kojekakve obveze u kojekakvim klubovima...ali sve mi se čini da cemo morati