PREVARANT by Dukson

Autor Dukson, Ožujak 08, 2022, 20:31:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

pajdo77

Vozio sam se prije par dana u tom čudu i baš je ludara. To je puno snage,najljepše mi sjedit na podu...i najsigurnije

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Dukson

Citat: Rap  u Ožujak 13, 2022, 13:15:11
Premjesti te bitve

Svakako cu s bitvama napraviti nesto, ova pozicija apsolutno nema smisla.

ossa

Kako nema, za njih veži pribor da ti ne odleti iz čamca kada dodaš gas do daske  :oussama-bin-laden:
Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

To da mozes nogavicama zapinjat dok hodas po camcu
Audentes fortuna iuvat

mossi

Te su bitve za sidreni kanap na koji je vezana kanta.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Tu se zakači špaga fišneca kad se hladi pola gajbe piva u Dravi

mossi

Citat: mossi  u Ožujak 15, 2022, 17:10:42
Te su bitve za sidreni kanap na koji je vezana kanta.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ma ne šalim se..
Ko peca soma iz čamca ili smudja pa mu dodje som, bez puno drame, kanap je kod noge.. nekom levo nekom desno..
Odrešiš za 2 sekunde i ti si slobodan.. voda nosi čamac.. kanta ispadne iz čamca i posle pokupiš sidreni komplet ili se ponovo vežeš u metar, pošto je sve ostalo kako jeste.. tako sam ne jednom klepio lepih somova u jakoj vodi na srednje jak pribor.. samo se vratim i ponovo uvežem na isto mesto!

:icon_thumright: :ok:

jurajurajura01

Svako ima svoje ali tu sam ih ja stavio radi toga sto je jedna ruka na motoru druga po sonaru dok trazis ribu i odma ti ie ispod bitva i sidris se a i to sto kaze mosi imas veliku ribu vec na kontri je bacen kanister i ides za ribom

alexdja

Dobro ovo s kantom na kraju kanapa mnogi koristimo, samo je bitva odozgo...

Ovde je čovek stavio bitvu gde je njemu bilo zgodno koliko sam shvatio, a neki od nas misle da tu smeta...

i ja bih je isto pomerio jer bi kačio nogom...

Uspeo sam imax da pocepam na bravicu od komore koja je dosta manja i zaobljena pritom, verujem da bih i ovo stalno kačio što nogom, što nečim drugim...
       Nema više divljeg bučka. :no:

jurajurajura01

Sirok je camac nije da se moras provlacit ima mjesta za zaobic

pajdo77

Ma vozio se,možeš plesat u njemu a ne zapinjat za tu bitvu koja baš nije na prolazu

alexdja

Verujem...

Ali ne volim te zapinjače...

Ne kažem da ne valja tako kome odgovara...

Lični afiniteti... :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

To je za bočno sidro vjerovatno pravljeno i ne bi ja tu ništa dirao,na kraju krajeva jedino je vlasnik mjerodavan pametovati a koliko znam naš savjet nije ni tražio,nek smo se mi raspisali o komadu metala a o ribolovu ko i obično ni riječi.

maverick

A to je tako s komentarima...izlaganje drustvenim mrezama uvijek ide uz pohvale i nekakve komentare iz osobne perspektive...U konacnici sve je dobronamjerno a na vlasniku je da uzme u obzir ili ne. Uglavnom njegov čamac...moj i camci slicnih gabarita su bas prostrani...odisu velikom sirinom i tesko da tu nesto zapinje i smeta. Kod mene je konzola sirine osamdesetak centimetara pa ni ne znam da je tamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"