PREVARANT by Dukson

Autor Dukson, Ožujak 08, 2022, 20:31:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukson

Ma slomit cu ja i svoju :)  garant ima neki dio, neki komad koji mogu pobrusit da ona cucne dolje jos desetak cenata - mora bit! 
Jer ovako ne da cu dobit teniski lakat nego ribicko rame :D

maverick

Pa nisi ti bas nizak toliko da ti je ručka previsoka...mozda ti je to malo neobican polozaj ali navici ces se...ako ne budes mogao ni to...lijepo ti je onaj lik rekao...stavi konzolu  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nemoj ti ništa brusiti,ako treba podigni još malo tu stolicu il pod dupe jastuk. Ono svjetlo u čamcu mi je izmišljeno. Ako neće pecati,upalimo ga i samo tehno. Što se brzine tiče šteluj ti to do jaja da iskoristiš sav potencijal tog kompleta. Svaku tu ks si ti zaradio,treba njega propiriti sa vremena na vrijeme a ako budemo nekad otišli zajedno valjalo bi se suvozaču malo ku*čiti pred dobrodržećim bakama  na plaži ili bentu.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

ALU-bel

Sto se tice rucke na yamahi citiram RJ-a sta je rekao
Ja da kupim tu yamahu tridesetku odma kod tebe u radionu, brusilica i rucku spustamo nize dole.
:stripii: :stripii:

Rap

Dukson

E sad kad smo se najeli i napili, valja nam nastaviti dalje :) Vrijeme se nesto mrsti, ali i dalje planiram u srijedu na kampiranje - no vidjet cemo sutra situaciju.
Sto se tice rucke, ha, trenutno je jos OK ta visina, mozda se jednostavno trebam priviknuti sa volana na rucku. Uhvatim se gdje drzim gas recimo kao onako grcevito, onda se konstantno moram podsjecati da ne moram drzati gas i onda je dosta lakse voziti :) Doci ce to s vremenom.

maverick

Mi smo predali za onu dozvolu, jeli to dodje na kucnu adresu...ili...A u petak sam bio s likom na nekoj festi koji vec odavno radi na projektima sličnim Smart Boat...ono tipa sto nekih situacija...mene je odusevilo ono da dodjes do čamca...a pasarela sama izadje do obale da mozes preko...Ugl..Arduino je je osnova...tek sam naknadno skuzio da mi klinka na robotici radi s tim i to poprilično opusteno...i jbg...ne pratim...starim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Evo jedan link od prijatelja koji se bavi zadnje vrijeme kampiranjima, hodanjem i slično, govori o panelima i tim stvarima nije moj fah ali dobro mi ovo izgleda što je pokazivao, od 10 minute je zanimljiviji dio za kampere i slično. Na kraju videa primjer s hladnjakom.

Dukson

Citat: maverick  u Travanj 18, 2022, 21:54:05
Mi smo predali za onu dozvolu, jeli to dodje na kucnu adresu...ili...A u petak sam bio s likom na nekoj festi koji vec odavno radi na projektima sličnim Smart Boat...ono tipa sto nekih situacija...mene je odusevilo ono da dodjes do čamca...a pasarela sama izadje do obale da mozes preko...Ugl..Arduino je je osnova...tek sam naknadno skuzio da mi klinka na robotici radi s tim i to poprilično opusteno...i jbg...ne pratim...starim  :stripii:

Dodje na kucnu adresu, tako je.
Et vidis da ima tih cuda svakakvih, doduse nasi camci su "skromniji" sto se tice nekih sad tu perverzija, no dobro su igraliste za eksperimentiranje. Vec vidim da ce klinka za ljetni projekt tati   realizirat neke zelje :D

@kugla, pratim covjeka od pocetka, poznam pricu - teske pocetke je imao sto se kampiranja tice, ali sad je to neka druga prica :)

šajzika

Evo ako nekog zanima jedna od prica o smart boatu, arduino i svasta nesto
https://create.arduino.cc/projecthub/tomgohring/is-my-boat-safe-an-arduino-based-boat-monitor-219de2
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Duksone je početak mu je bio težak, znam ga dugo godina svašta je radio sad se opušta uz sebi neke drage stvari.

Dukson

Kisno vrijeme je opet izbilo neke zetone iz dzepa, ali rijesila se NMEA mreza, kabao i to sve za te digitalije motorne.
Po package trackingu bih rekao da ce mi EVA decking i kedergume stici ovaj tjedan - mozda i sutra, sto bi se moglo super poklopiti s mojim odlaskom na kampiranje u ponedjeljak sasvim sjajno!

Jos par kisnih dana i stvarno cu poceti previse izmisljati, sad sam uzeo ove isusice pa nek su i oni plavi :D

Ako netko zna gdje se u Osijeku moze uzeti postena zica za provlacit instalacije po camcu - bio bi zahvalan <3

Dukson

Taman pred kisu namontirao kedergume na komore, doduse na prednju komoru ne moze ici kompletna, jer poklopac nije bas pogodjen - ali moram zivjeti s tim :(
EVA decking necu komentirat, preruzan je i odustao sam od njega, ici ce u bocne komore da ne zvone stapovi unutra.

Jos mi nedostaje par metara da odradim zadnju komoru, sutra spajam kompletnu struju, NMEA mrezu i finaliziram camac sto se tice prvobitnih ideja i planova. Eh sad koliko cu stici - ne znam,  okrece se jaganjac boziji u klubu :P

marina1983

Daj neki info vise o tom deking. Sta zasto kako , mozda i koju sliku istog.

Dukson

E sad sam ga ostavio na camcu, ali ok - uslikam izbliza i sa svih strana.
Naime, na slikama mi je izgledala boja tamnija, izgledao mi je pattern/uzorak veci - no kad je dosla posiljka, boja je bila ciganskija, uzorak manji (gusci) pa me je to eto odbilo od ideje da ga koristim na camcu.
Sto se tice izrade, izgleda mi konkretna EVA, dovoljno tvrda, elasticna, vraca se u prvobitni polozaj, nije bas laka za poderat - tako da s te strane mislim da je OK.

Sutra sam na camcu cijelo poslijepodne pa bacim nekih konkretnijih slika svega.