Favoriti za bucova

Autor Greys, Veljača 10, 2013, 12:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Uzeo sam nešto glavinjara pa ću na njih da probam, ali Spin kaster i mušica su nezamenjljivi, mada je i Thrill odličan.

YUGO BOSS

Ja uzeo ova dva da probam :) Sta mislite?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

YUGO BOSS

Provaljujem kako da koristim tinypic ovde :) Sry

YUGO BOSS

Ma i ja pitam gluposti,kad ce udariti i na upaljac ako je aktivan i oce mu se  :hi:

šajzika

:stripii:
Imamo tu temu o salmo thrillu pa pogledaj tu varku.
Ubojica bucova
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

strasna stvarcica,pita mene jesenas "bucov-master" na dunavu: oš vatat bucova??? kazem ja koji ce mi moj bucov??? kaze master : Probaj i da mi salmo!!! rafalno su udarali !!!! znaci ne mos provuc salmo da ne udari bar jednom!!!! sad imam dva i cekam proljece  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

milan-so

Upravo tako kao što kaže umpahpah ... odlična varalica za bucova ... koristim je od 2009 god ...
Pošto bucova volim da lovim i lovim ga isključivo iz zabave, moram dodati da je još veća igranka pecanje na površince tipa zara - heddon, water monitor, moccasin, zip n ziggy ... itd ... kada se uključi i taj vizuelni efekat napada to je vrhunska zabava ...  :thumbsup:

umpahpah

ma da meni to Greysika pokazao (posto je to doktorirao) i jos neku gumicu mislim da je rh lures ali nisam siguran al isto udaraju samo cesce se otkace zbog jedne troce ali i lakse ih se otkaci kod pustanja uglavnom nezaboravnih pola sata na  pijesku!!!!     :thumbsup:

kockar

RH je odlican, samo steta sto su svi uvrteli sebi u glavu da je to samo bucovska varalica.
Ispravicemo to ;)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

ossa

Trebalo bi u rubriku zadnja kupovina, ali može i ovde, namenski sam uzeo za bucliku. Boja Sedef  :idea1:

Naidju krize, drukcije grize...

petrinjac

Citat: ossa  u Siječanj 16, 2015, 14:01:00
Trebalo bi u rubriku zadnja kupovina, ali može i ovde, namenski sam uzeo za bucliku. Boja Sedef  :idea1:

odlicna... :thumbsup:

bb

Kastmaster za mene,pošto sam ja retro seljak,ostalo je za mene glupost i bacanje para,bolje si ja natočim goriva pa sam svaki dan na vodi.

maverick

A kastamster i mala kašika  :ok: i nema komplikacija...udaraju...ne spadaju...za one koji vole da love tu ribu   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

I poper je dobar onak mal adrenalinski kad lupi po povšini ,al za to ciculanje ja nemam živaca,kad vidim di radi il znam da ga ima,bacim kastić 10 puta i pauza(pivo cigara)