Favoriti za bucova

Autor Greys, Veljača 10, 2013, 12:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kingluj

Omiljeni japanci

Omiljeni nas handmade plus mali japanci

šajzika

Koji bi dekor  bio dobar ssr 5 za bucu
Nemam nijednu malu varalicu pa planiram nest kupit a nisam sam sa sobom nacisto.  Razmisljao sam s ili p
Audentes fortuna iuvat

maverick

Kad navratis sjeti me da ti dam jednu peticu...tonucu...boja neka ostane kao iznenadjenje...imam na nju jedno desetak preko 5 kg...ali rijetko pecam...odnosno skoro nikako ne pecam bajkoše pa cu ti je proslijediti   :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

madmax

Što preporučate za bajin na kanalu, gdje je dubina do 1,5m, a širina kanala 15m

maverick

U galeriju stavljamo samo slike ulova pa sam ti prebacio u ovu temu....A povrsinxi su uvijek top za bajina...bez obzira na dubinu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: madmax  u Veljača 07, 2021, 13:06:20
Što preporučate za bajin na kanalu, gdje je dubina do 1,5m, a širina kanala 15m

Imam sličnu Rijeku u selu..

Po mom glavni favoriti poperi i ssr5 cm bazirati se na rano jutro ili sumrak i prvih sat vremena mraka..pričam za ljeto  :occasion14:

pajdo77

Pa dobar si,konstantno loviš. Slikaj i varalice te njihove nazive ako ti nije problem. Ima nas tu koji vole varaličariti bajina.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

7 rem mag

Citat: pajdo77  u Kolovoz 02, 2022, 03:12:36
Pa dobar si,konstantno loviš. Slikaj i varalice te njihove nazive ako ti nije problem. Ima nas tu koji vole varaličariti bajina.

Nema tajni, kolege ga love na castmaster i to neki tanki, ja imam castmaster pri dnu deblji pa valjda ne radi dobro, uglavnom na njega nisam ništa upecao. Ovog metalnog voblera kupio po preporuci s Aliexpresa, mislim da je 18grama, bio 8 kn, sad su poskupili, leti daleko, efikasan , samo sam imao par spadanja ispred nogu, možda da je veće trokuke staviti.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

pajdo77

Zanima me zbog toga što svatko od nas ima nekog svog dobitnog pa da vidim šta ti od varalica koristiš. Na svakih par km bolje radi neka druga varalica,ili to ili se više forsira pa zbog toga i bolji rezultati. Ja npr najviše ulova imam na Salmo 5 dok negdje bolje prolazi sedmica a ja nju ni žabu.

7 rem mag

Sad sam nabasao na neku metalnu ribicu pa ću probati i to. I uzeo jednog castmastera

pajdo77

Nađeš metalnih šipki raznih profila,brusilicu u ruke i eto ti kastmastera raznih veličina i gramaže pa udri.

7 rem mag

Ove tri metalne ribice 25 gr dobro su se pokazale za bucova, jedna trokuka kvalitetna.

pajdo77

Kako se to kači kopčom za rep a na glavi trokuka? Ajd da i to vidim.

7 rem mag

Citat: pajdo77  u Kolovoz 19, 2022, 02:23:27
Kako se to kači kopčom za rep a na glavi trokuka? Ajd da i to vidim.

Da, na jednu sam stavio i trokuku na prednji dio, ali nema potrebe.