Favoriti za bucova

Autor Greys, Veljača 10, 2013, 12:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Na mom terenu..na brzaku jednom..kastamaster i slične kašike odrađuju posao odlično ali i vidine glavinjare 8cm 20gr  :icon_thumright:

Greys

Bravo Popaj  :icon_thumright: Još da si imo kojeg dobrog popera, auuuuuu

Mornar Popaj

Prvi zabačaj mi dođe na shad rapa ( perch ) onda skužim da sam kratak u zabačaju. Zatim stavim mann's baby on leti preko cijelog jata i svaki zabačaj je udarac, dva. Nakon 6-7 komada u naletu adrenalina zaboravim otvoriti preklopnik role, i zabacim iz sve snage, i ode baby papa. Potom sam stavio srebrnu kašiku,  i na nju su udarali ko blesavi. A prije tjedan dana, sam sjedio sa frendom na obali i gledali smo isto to mjesto, na kojem su barem 2-3 sata neumorno mlatili kedere. Gledano sa naše strane Save imaš osjećaj kao da se kupa 10 ljudi i sve šprica na sve strane...Nevjerojatno
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Juzba

i meni se u zadnjih 10-ak dana desilo par puta da ih našicam, najbolje pali skiter bez ičega, nema nikakvu vibru, 9 cm, a odmah iza njega je cauntdown 3 i 5 cm, bacam isključivo voblere
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Popaj: ovakve dani pamtim jedino u pocetku 10-og mjeseca kada se bucov intenzivno hrani po sprudovima.  Ovo mi djeluje kao bajka, aaaaaaaaaaaaaaa, lud sam  :BangHead:

Kugla

Greys će danas radne obaveze prebaciti na Savu  :icon_thumright:

Greys

Ma nikako danas nisam mogao, krenula kampanja sa reklamama (posao jel) i sad jurišaj po Slavoniji. Kroz koji dan svakako cu do Broda, do Zvoneta

zvona

Preko dana ce mo se galit u savi..predvecer na pecanje  :toothy10:

Greys

Dugo nisam pisao u ovoj temi, ali silure me potakao: medju top 3 mamca je definitivno RH Lures, model RH2011 10cm, ubojica

Juzba

Twitchin' Rap Rapala.............savršen :notworthy:

zvona

Greys

Zvona, od prve stranice se hvali Thrill  :icon_thumright:

TonyC

Moj favorit bi bio LAV leptirić , zlatni vrbin list .

Greys

TonyC, kakve ti bajkiće vataš  :icon_biggrin:

Juzba

salmo thrill nije ni blizu Twitchin' Rapu, vjeruj :icon_salut: