Izolacija kabine

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 09:48:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

stirodur ili armaflex....preko platno..ili tepison...ovisno kolko love mislis odvojiti za taj sport  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Ako nemaš nekih velikih krivina,stirodur zakon i ljepiš ga onim purpenom,nemoraš ni biti jako precizan u rezanju,zatvoriš sve fugne s purpenom,a na kraju umjesto tepiha opališ ono pluto što ide ispod laminata,mislim da je u roli oko 10 m kvadratnih,ja sam ga još htijeo olakirati lakom za čamce,ali neki kažu da nevalja,još se važem oću li ga lakirati ili ne .......

maverick

završni dio mora ipak imati neka upijajuca svojstva...zato ne lakirati u svakom slucaju...a kroz neko vrijeme ce se ipak uvuci neki mirisi...nakon 5-6 godina lako se zamjeni taj zavrsni sloj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

šime

Eh pa mirisi i miomirisi.Šalim se pa vjerovatno nema ozraka pa se pojave mirisi ,ali ako se redovito održava(zrači) onda toga nema

maverick

U pravilu ima kojekakvih mirisa...ipak je vlaga sastavni dio malih kabina, i bez obzira na prozracnost, vlaga koja se ako nista drugo stvori kroz disanje dok spavamo...
Ljetnja pecanja, znoj , par dana na vodi...tesko da ne mirisi... :toothy12: jos ako lovis i ribu..malo mirisa na hlacama rukavu...uvijek udje nesto u kabinu....

Juzba

pa prospeš rakiju, pivo, ili vino, a nedaj bože pelin.........eto smrada :icon_puke_l:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

KvacakZu

Juzba sačemo izolirat jednu kabinu očekujem tvoju pomoč,ispitaj šta nam sve treba i nema ostavljanja koje kakvi mirisa :icon_geek:

Juzba

ma tebi niš ne vjerujem, ukro si mi tapacirung iz zadnje komore :nono:

maverick

Ako bude kakvih ne doumica samo zovite  :thumbsup:

Stepa

Citat: KvacakZu  u Lipanj 08, 2013, 06:49:06
Juzba sačemo izolirat jednu kabinu očekujem tvoju pomoč,ispitaj šta nam sve treba i nema ostavljanja koje kakvi mirisa :icon_geek:

kvaki imaš i moju  logističku potporu :thumbsup:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

KvacakZu

,meni treba samo jedan da drži juzbiča što dalje da ne navuče maler ali hvala u svakom slučaju za pomoč se javim

Juzba

neznate vas dvojica s kim se hvatate u kolo :alas:

KvacakZu

sa čim se ljepi platno ili itison na stirodur

maverick

neuzin gn 222 je najuniverzalnije ljepilo s kojim ja ljepim izolacije...kg oko 80 kuna...ima ga kod nas u uzarijama, ili nesto jeftinija a isto extra odlicna kombinacija je ljepilo za parket ...ili imam samoljepljivog armaflexa