Smithwick

Autor nodi, Veljača 12, 2013, 09:40:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Smidža mi je vobler koga, verovatno, najsporije vučem. Polako, pa stop, pa cim cim, pa polako, pa stop i kombinacije prethodnog ... E jesam objasnio :dontknow:. Glavna karakteristika što se mene tiče je polako.

Pričam o pecanju na Dunavu, sa obale.

ezio

I ja uglavnom pecam sa obale ali sava cudna spora  promjenjiva matica sto puta pridje obali pa se odbije ne zna covjek sta bi radio

Greys

Ja jos uvijek više vjerujem svojim pačićima od 6cm  :icon_biggrin: ali ću si nabavit ovog jednog u suspending verziji

miha

jel koristite gluhe ili sa kuglicama

Greys

Miha, pa jel ti to nemas?

dujo rjecni vuk

smiđo broj 1 za smuđa,  RATTLIN ROGUE SUSPENDING ili LIMITED RATTLIN ROGUE SUSPENDING svi su sa zvečkom
svi su ovdje suspending i sa tri troce osim ona dva žuta to su floating 8 i 11cm, a ovi gornji što su vodoravno i prvi desno do njih su 14cm na njih se baš nisam proslavio najbolje su 12-tice ili ta crvena 13-ica

nodi

Citat: IVEK 85  u Veljača 12, 2013, 12:02:20
Da nije jedan od njih Veljo???

:be happy: :be happy: :laughing4:

jedan somić na smiđu

petrinjac

Citat: miha  u Veljača 13, 2013, 23:08:19
jel koristite gluhe ili sa kuglicama

i mene zanima...
nisam ga nikad koristio..
pa bi se pocastio...
kojih sve velicina ima... i koji je najbolji za smukija..
pa da probam :whip2:

dujo rjecni vuk

sa LIMITED RATTLIN ROGUE SUSPENDING 12cm nemoš pogrešit bilo koja boja  :blob8: :blob8: :blob8:
a ni sa RATTLIN ROGUE SUSPENDING 12cm :toothy9: a taj crveni sa videa je 13cm njega prvoga bacam kad neće na njega onda stavljam limitiranu zvjer :angry5: uglavnom svi love kapitalne smuđeve, rapalu HJ sam izbacio iz svoga asortimana jer se može sakrit u usporedbi sa smiđom

nodi

taj crvenko je SUPER ROGUE

meni su ipak nekak draži oni sa naranđastim trbuhom,  :brushteeth:

petrinjac

Citat: nodi  u Veljača 20, 2013, 20:42:37
taj crvenko je SUPER ROGUE

meni su ipak nekak draži oni sa naranđastim trbuhom,  :brushteeth:

dobar ti filmic 'nodi...
...
proizvode li se jos takovi 13.. ili je to ono ako gdje naletis.. de da ih nabavim..
po oglasima.. itd... ebay.. ili trece
prvo bi probao te vece.. sa tri troce..
koliko sam primjetio oni sa dvije troce su manji

IvanSK

Smithwicka ima u Škorpionu i cijena im je dobra,mislim da je ovaj sa tri troce 46kn!

dujo rjecni vuk

ova ubija Smithwick Rogue"Super Rogue ASDRD Lazer Red 13cm

Greys

Di ima za uzet tog limitiranog ili Rogue kod nas, Osijek? Da nemoram klikat po eBayu

milan-so

Nema potrebe da klikćeš po ebayu ...  :icon_salut:
Klikni meni u pp koji ti treba i rešeno.