2T ili 4T, izbor vanbodskog motora

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:49:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Uvijek jedna od ozbiljnijih tema na svim forumima, koji motor izabrati. Jedni brane interese, jedni pričaju o željama a pojednostavljeno rečeno..broj sati koje odvozimo tokom godine je jedino mjerilo pri izboru....stotinjak sati i više na vodi opravdava razliku 4T nad dvotaktnim...sve ostalo je bacanje novaca
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Tony sljedi nastavak  ;D. Po tvojoj teoriji nebi trebao kupiti novi 2t nego vratiti stari tomos 18 tu je najveća razlika u cijeni 2t i 4t :) ;)

maverick

nema tu nastavka...racunica je jednostavna...ide li se sto radnih sati ili ne....ja nisam protiv one tvoje yamahe 4t 30 ks...ali sta da dam 40 tisuca kuna i da mi stoji na prikolici...s kabinasem idem dvadesetak puta na dunav godisnje...a vidio si...dva dana do tri budale...spavanje u starom dunavu...i gas kuci nesto malo ispod 11 litara...ako sam tamo tri dana trosim manje nego rj s 15 ks 4t
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

maverick

ki ja malo trosim kad se vozim s cika Andrijom  ;D

Darko

ja najmanje trošim od svih vas , jel ima u ponudi neki 1-taktni motor
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Darko

maverick

;D to je ok  ;D a koliko potrosis goriva do zute zemlje i nazad s dvadesetkom

Darko

maverick

ja ne znam..jedino jura to predje ispod 4 litre sa 30 ks

Darko

neznam ni ja , to sam rekao odokativnom metodom jer nemjerim potrošnju

jura

Potroši Jura bogami i 7 litara ;D, ja pravim dosta preko 100 sati i da imam 2t neznam kako bi to izveo. Pojavit če se rj a onda če bit sjedi jedan i popravnih, Josipe javi se :)

Rajo

Citat: retfala  u Studeni 16, 2012, 23:02:16
od rj nitko manje ne troši :-X
Nadam se da će se uskoro i on priključit družbi i pojasnit kako mu to uspjeva  ;D

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom