2T ili 4T, izbor vanbodskog motora

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:49:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

eo za popaja i ostale koje zanima,
supruga je naisla na fejsu neku trgovinu koja prodaje super jeftino svasta, kosilice , trimere, agregate i slicno

njenom starom je stigao agregt i uredno radi i zadovoljan je. e sad dugotrajno ili ne , neznam
al hebemu misa, motorna pila za 50 eura novo, to mi zvuci kao sf

eo pa si sami pogledajte

https://www.facebook.com/Goldyklik/?fref=ts

iliti u trazenje na fejcu upisete supergoldy
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: maverick  u Kolovoz 04, 2017, 19:13:57
A ne znam kako se ovo i registrira

pitanje je jel se mora upisat kao standardni  motor ili moze kao el motor bez upisa, a i opet ako upisujes kao vb benz motor (sto bi bilo realno) imas uredan racun i upises  :eek: :eek: :mt1032: :mt1032: VALJDA  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

alex7777

eo da vam kazem koju o tim supergodly-ima i svima na fejsu sto reklamiraju !! neke stvari relativno solidne nek cista glupost kupio sam za kolegu trimer za 700kn ajmo rec prolazi dobije se jos nuz njega dosta toga pa sam mu kupio motorku za 500kn ako se pazi malo na nju drzat ce al nije to nista svemirsko, uzeo sam sebi i nakon toga jos par kolega je kupilo vagu od 1 gram do 40kg za 125kn i mogu rec samo rijeci hvale ,  neki dan sam kupio isto za legu aku busilicu u kompletu za 250kn sa dvije baterije ajmo rec akušica je cista glupost pise baterija 18v ja otvorio 8 ulozaka znaci 9,6v a ona sama kao dijecja igracka kazem ima stvari koje prolaze al ima i šrota

alex7777

nemozes to regat jer mislim da nema nikakvog broja motora na trimeru pa onda tako ni na ovom sutra provjerim 100%  :bye:

šajzika

Citat: alex7777  u Kolovoz 04, 2017, 20:30:51
eo da vam kazem koju o tim supergodly-ima i svima na fejsu sto reklamiraju !! neke stvari relativno solidne nek cista glupost kupio sam za kolegu trimer za 700kn ajmo rec prolazi dobije se jos nuz njega dosta toga pa sam mu kupio motorku za 500kn ako se pazi malo na nju drzat ce al nije to nista svemirsko, uzeo sam sebi i nakon toga jos par kolega je kupilo vagu od 1 gram do 40kg za 125kn i mogu rec samo rijeci hvale ,  neki dan sam kupio isto za legu aku busilicu u kompletu za 250kn sa dvije baterije ajmo rec akušica je cista glupost pise baterija 18v ja otvorio 8 ulozaka znaci 9,6v a ona sama kao dijecja igracka kazem ima stvari koje prolaze al ima i šrota

uvjek je tako i svako kupuje na svoju odgovornost.

Citat: alex7777  u Kolovoz 04, 2017, 20:34:50
nemozes to regat jer mislim da nema nikakvog broja motora na trimeru pa onda tako ni na ovom sutra provjerim 100%  :bye:

proveri , cisto za info  pa znamo za ubuduce  :icon_thumright:
jesi siguran da nema neki broj negdje na bloku ili slicno ?
Audentes fortuna iuvat

alex7777

ujutro pogledam pa napisem   i evo jedan primjer ovo je ono sto sam narucio kolegi znaci srot nemoze bit veci

Ubaci sliku preko nekog drugog servisa, tinypic ne radi (admin)  :hi:

maverick

Vecinom takve stvari odnosno alati sluze da ne moras otici i posudjivati...posluzis se koji put godisnje i to je to. Sto se tice motora u Srb su i jeftiniji...tamo se negdje vodila polemika oko istog ali sam zaboravio...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

nema nikakvog broja na trimeru al trimeru pa sad ga izvolte po volji :flasica:

maverick

Jucer nam prica kolega s mora...kod njih ne dopustaju registraciju 2t motora na plovilo...Ono tipa kupis polovni 2T motor i ne mozes staviti na čamac osim ako nisi prije imao isti takav... :sha: 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"