Osiguranje plovila

Autor davor99, Veljača 25, 2013, 22:37:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

mossi

Ajmo onda ovako, osiguraš sliku na milion dolara i posle 8 meseci jel ona vredi više ili manje od milion?

Glupost!

Ako sam osigurao na milion i PLATIO premiju na MILION hoću MOJ MILION!

:blob8:

maverick

osiguranje pokretnina i ne kretnina nije isto, umjetnicka djela se isto drukcije tretiraju...u konacnici kao sto netko rece kradu nas, ali uvijek ima nacina da im se doskoci na neki nacin prilikom osiguranja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Tako je mav. platim osiguranje, pa naknadno ofarbam čamac i stavim novi antialgin i novu tendu.
Ukradu mi čamac, ode i farba i tenda za mufte!  :pottytrain2: :thefinger:

maverick

U konacnici ako camac ne drzimo u nekoj luci gdje ima cuvar sve ostalo pada u vodu...ono sto imas na vodi nikad nije tvoje vlasnistvo i ne smijes sentimentalno biti vezan za njega  :icon_biggrin: nazalost ali istina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ček ček pojasni kako nije moje vlasništvo?  :angryfire: :protest:

maverick

pa nije, osudjen je na milost i ne milost kojekakvih lopova... :icon_biggrin:

mossi

Ufff dobro je, ja reko neki pomorski zakon o plovilima bez posade na 10km od obale sl.  :icon_thumright:

Kugla

Evo danas sve izrješavao u Osiguranju i za koji dan će biti posebna tema gdje će biti sve objašnjeno u detalje i kontakt brojevi ljudi kojima se možete javiti kako bi vam u detalje sve objasnili prije samog osiguranja.
Mossi što se tiće tebe, nažalost ovo će vrijediti za korisnike u Hrvatskoj. A ako si nešto osigurao kako ti kažeš na milion kuna kad je bilo novo za godinu dana korištenja to više ne vrijedi milion kuna kužiš.Ima toga još ali o tome za koji dan kako rekoh. I nadam se da će svi biti zadovoljni. Mossi ti moraš vidjeti detalje sa nekom osiguravajučom kućom koja djeluje u Srbiji ima puno stavki koje utječu na razne stvari u osiguranju, neznam kako je to kod vas riješeno. Ovo kako je kod nas će biti sve objašnjeno.

mossi

Ja sam baš tvrdoglav ko mazga.  :BangHead:

Evo lepo odem i pitam jel mi možete osigurati plovilo TAKO da ono unutar godinu dana VREDI 7000 EUR-a.
Ako kaže može, onda 1 i 365 dan vredi 7000.
Sledeće će možda vrediti 6 hiljada, ali to se UGOVORI UNAPRED,
čovek iz osiguranja kaže OK, pruži ruku potpiše i u slučaju nestanka čamca ili 100% štete.
Hoću mojih 7000e!

Ne interesuje me priča ... pa prošlo je 7 meseci, amortizacija, qrac palac.
Zašto mi onda na kraju ako se ništa ne desi ne vratite deo para, jer tada sam očigledno PREPLATIO!  :blob8:
Mislim ako na kraju godine vredi možda 5000e !?!?

:angry4: :pottytrain2:

maverick

Citat: r-t  u Ožujak 01, 2013, 08:31:54
Bježi što dalje od odvjetnika, banaka i osiguravajućih društava

Meni tu fali još neko zanimanje  :toothy12:  :toothy12:
Mossi, osiguranja bi propala kad bi razmisljala na tvoj nacin  :icon_biggrin: mada taj problem pada vrijednosti kroz godinu i nije problematican...ima tu dosta drugih zavrzlama....shvatio sam da je to kod vas puno drukcije nego kod nas...a vidim i cijenom se razlikujemo dosta

Kugla

Citat: r-t  u Ožujak 01, 2013, 08:31:54
Bježi što dalje od odvjetnika, banaka i osiguravajućih društava. A kada se baš mora, onda što minimalniji kontakt. Vrhunski majstori za uzimanje love, tako da tu logike i pravde nećeš naći.  :headbang:
R-T sila me natjerala da trenutno radim osiguranja, jer bolje je raditi nego sjediti skrštenih ruku, a ovo majstori za uzimanje love ću shvatiti kao kompliment  :icon_thumright:

river

Citat: mossi  u Veljača 28, 2013, 17:46:07
Ja sam baš tvrdoglav ko mazga.  :BangHead:

Evo lepo odem i pitam jel mi možete osigurati plovilo TAKO da ono unutar godinu dana VREDI 7000 EUR-a.
Ako kaže može, onda 1 i 365 dan vredi 7000.
Sledeće će možda vrediti 6 hiljada, ali to se UGOVORI UNAPRED,
čovek iz osiguranja kaže OK, pruži ruku potpiše i u slučaju nestanka čamca ili 100% štete.
Hoću mojih 7000e!

Ne interesuje me priča ... pa prošlo je 7 meseci, amortizacija, qrac palac.
Zašto mi onda na kraju ako se ništa ne desi ne vratite deo para, jer tada sam očigledno PREPLATIO!  :blob8:
Mislim ako na kraju godine vredi možda 5000e !?!?

:angry4: :pottytrain2:

možeš osigurati ovako:

vrjednost tvog plovila 7000 E

osigurana svota 8500 E

na kraju te kalendarske godine,imaš stvarnu vrijednost plovila....za nedajbože da ga ukradu...jedino je rata veća

mossi

eh kad bi to bilo tako.  :nono:
Možeš da osiguraš i na 15.000e, oni isplaćuju onoliko koliko oni misle da plovilo vredi u momentu totalne štete.
To znači da ti nemaš GARANTOVANU sumu na koju možeš računati.