Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIKA

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Kugla

Tako smo se svi veselili na početku hehheehheeh  :occasion14:

Jožef1

:thumbsup: :thumbsup: mladoženje no sikiriki, ja sam u braku skoro 33godine i još sam uvijek živ :grave:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Nakon toliko godina kaze se napola ziv  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Peta godina je najgora, prvu petu sam se izvuko, a sad drugu petu pokušavam al izgleda da ništa od tog, napustili me prijatelji, napustio me brat, sve sam bitke izgubio al još vodim rat. :toothy12: :toothy12:

Greys

Rajo

Baš me zanima koji hobi imaju ovi mladenci  :icon_scratch:

Stepa

Citat: Slaven  u Ožujak 25, 2013, 08:54:19
Peta godina je najgora, prvu petu sam se izvuko, a sad drugu petu pokušavam al izgleda da ništa od tog, napustili me prijatelji, napustio me brat, sve sam bitke izgubio al još vodim rat. :toothy12: :toothy12:

Znaš zašto postoje frendovi :occasion14: u dobru i u zlu :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Znas, ponekad nakon ovakvih izjava, bas mi bude zao sto nismo susjedi  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

bog te mazo,de malo ostani lokat s nama koji dan!mi si uzajamno ispickamo zene da se ne zamjeramo ponaosob zeni!kad se namazemo svaki ode krivoj kuci i osveti se svojoj zeni na tudjoj zeni!nemos vjerovat kolko to psihofizicki ljeci dusu i tjelo muskog bica...onda se malo pritreznimo,priznamo si da smo supci,pljunemo u ogledalo na zadnjem pisanju i odemo doma iz birtije!

Hunter

usput,na dezurstvu sam za vozit u nasice na c.rez pa me pucaju svakaki filmovi! :blob1:

maverick

:icon_biggrin: hunteru...Slaven je blaži oblik tebe  :icon_biggrin:

Hunter

predugo ga znam da ti ne vjerujem!ja se jos nisam rasto i ope ozenijo pa imam manje problema od profesora!
al on ti je iz takog sela di im je to ponos i dika!

Stepa

dva put je dva put pa uzmi kako hoćeš :icon_salut:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ima tu članova gdje su sad ČETVRTI   :toothy12: put u braku a mladji su od Huntera... :toothy12: e to je selo... :toothy12: i to je ponos i dika...slaven je biciklista za takve  :icon_biggrin: