Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

ah..poglavico..i popovi su ljudi .. :icon_thumright:

maverick

Da da..koliko citam...ponekad i vise nego ja .... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Kako pecaju, da li stignu, dobiju li dozvolu za pecanje "friško oženjeni" ???? U svakom slučaju  :occasion14:.

Slaven

Svaka dozvola košta, na ovaj ili onaj način. :icon_scratch:

silure

Jožef1

slušaj ovo: prvo kaže kako je star, treba mu mira (koja mira?-pitanje je sad)? Poglavica nas mulja, sve mi se čini kako čeka poziv jedne određene prijateljice da bi isli u "ribolov"  :alas:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ma jok..ozenjen otac dvoje djece i u ribolov idem samo u ribolov....nisam ja retfalacki macak i rašo...... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Kako se ponašaš (u braku) nećeš nikada ni biti mačak. Ja bi se zamislio što mi je važnije, pecanje ili žena i djeca na moru?

Jožef1

Citat: Retfalački mačak  u Kolovoz 21, 2013, 18:00:03
Kako se ponašaš (u braku) nećeš nikada ni biti mačak. Ja bi se zamislio što mi je važnije, pecanje ili žena i djeca na moru?
a komu ono žena kupuje najbolje role na svijetu  :icon_scratch:

Retfalački mačak

Jožef, da pojasnim misao. Ženu ili treba odvesti na more, ili joj omogučiti da ode. Zadovoljna ona, zadovoljan ja i mogu na pecanje. Kada joj još kažeš da bez kašike i nje, ne možeš ni supu jesti, dobiješ zeleno svjetlo.

maverick

Tko drzi do sebe zenu je poslao s deckom na more i pokrio sve troskove  :thumbsup: a ovi matori su ih vodili osobno  :icon_biggrin:

Jožef1

R. mačak- to je logična tajna sretnog braka  :icon_thumright:

Retfalački mačak

Maverick je još mlad. Još je dug put pred njim. :toothy2:

maverick

silure

Naucit cu ja jos stosta od vas starijih lisaca...samo pratim...