Megabass

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Citat: Greys  u Ožujak 13, 2013, 21:55:45
Haha, gle ložača, pokaži mi ulov na njega  :icon_biggrin:

šta će ti slike , ja sam mislio da si gentlman i da mi vjeruješ  :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Znaš onu, vjeruj samo sebi i nikom više osim samom sebi  :icon_biggrin:

dravski pecaros

koliko kosta taj vobler  uopce..?

Greys

nađe se za 20-tak dolara

čikli

greys di ih kupuješ po 20 kn

Greys

Čikli, dolara sam stavio  :icon_biggrin:

Greys

Da sad ne ispadne da imam nešto protiv tog mamca (kojeg nemam u ''kolekciji'' od sveukupno 5 voblera), volio bih ga probat, samo sam odustao od kupnje svih tih voblera, jer su mi svi identični, i nije ništa napravljeno inovativno, tj revolucionarno. Mossi ga hvali za bucova, Maverick za smuđa. Kada nađem voblera kao što je to bio Salmo Thrill u lovu bucova, odma ću ga uzet.

Ujedno sam pitao i Mossija, koja je to boja ''udarna'' čisto da vidim po kojoj se cijeni može nabavit. Informativno. Da ću ga uzet? Nekako više vjerujem pačetu od 6cm

domba

maverick

greys nije megabass svemoguci vobler, u konacnici na nekoj vodi je ne zamjenjiv na nekoj opet nema nikakvu funkciju...prvi su kostali 25-30 eura...ovisno o kolicini, ali lovili su...i svaki vobler je lovan koliko i megabass ili ssr samo ako nadjes vodu gdje pase i to potkrijepis nekom prezentacijom  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Maverick, upravo to, ništa više  :icon_thumright: Ja sam samo spomenuo Thrill, koji jest inovativan  :icon_thumright:
Upravo ću dobiti još jedan novi uradak iz Poljske u testnoj fazi, čim ga dobijem, javit ću vam

Samo hoću reć da ti japanci izlaze svaki dan, svi su plastikaneri, i u toj šumi bjesnih boja, svi mi izgledaju isto. A sad, netko ga uzme, i forsira, i naravno uhvati-vjerujem da bi to isto napravio i sa drugim voblerom  :icon_thumright:

Kugla

Citat: maverick  u Ožujak 14, 2013, 15:45:54
greys nije megabass svemoguci vobler, u konacnici na nekoj vodi je ne zamjenjiv na nekoj opet nema nikakvu funkciju...prvi su kostali 25-30 eura...ovisno o kolicini, ali lovili su...i svaki vobler je lovan koliko i megabass ili ssr samo ako nadjes vodu gdje pase i to potkrijepis nekom prezentacijom  :thumbsup:
Tako je susjed svaki je lovan! :occasion14:

čikli

oprosti Greys previdio da u dolarima pa htio odma narućiti jedno 20-30 komada

Kugla

Citat: čikli  u Ožujak 14, 2013, 15:48:59
oprosti Greys previdio da u dolarima pa htio odma narućiti jedno 20-30 komada
A je si ovisnik heheheheh  :occasion14:

Greys

Hehe, odma na tržište  :icon_biggrin:

maverick

Nisi skuzio bit..nikad ne bi lovio ako na dobrom mjestu ne sjedis s dobrim voblerom za to mjesto i taj vodostaj...dogodi se uvijek nekom natrci nesto i na ono sto ne odgovara...sta mislis da je ssr najloniji vobler ili lovi zato sto ga 99 posto ribolovaca ima u prvoj postavi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"