Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas navodno razvedravanje mada ja ne vidim sunca(digo sam roletne)i tako do utorka a onda opet muljavo kao ovih dana uz jutarnje temperature nešto ispod nule. Uz porast vodostaja i tri zvjezdice na "ribolovnoj prognozi" danas bi vi koji znate mogli na vodu pa da se opet ispromašivate ko jučer :stripii:

pajdo77

Opet jedan siv i tmuran dan a tako će i sutra i tko zna do kada. Ne pamtim kad je zadnji put probilo sunce kroz ove oblake. Treba zaspat ko medo i probuditi se na proljeće.

maverick

Ovo su krasni dani za ribolov ...pogotovo vecih riba...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Sad ću i ja malo popunit rubriku bio sam na pecanju a nadam se i galerije...

pajdo77

Sedam sati a možeš sa baterijom hodati po ulici a cjeli će dan biti niski oblaci.. treći tjedan da sunce pošteno nisam vidio(a ne žmirim),zavidim Londončanima na vremenu. Depresivno vrijeme u vražju mater.

Kugla

Pajdo kažu na Tv da od sutra vedrije, i toplije u cijeloj nam lijepoj našoj  :ok:

pajdo77

Kugla riječi ti se pozlatile :hi:,ovo je više za poluditi,ne pamtim kada je bilo ovoliko dana pa i tjedana bez sunca a natuko sam nešto godina. Ovo sivilo ubija,barem mene

DIDAPATAK

...ma nisi sam.. :crutch:..neda mi se ni do konobe po čvaraka i luka  :crutch:..a ne mogu popiti tablete na prazan stomak  :uf:
..sreće..ima piva u kući  :pije:  :stripii:
.. :baba:

Slaven

Citat: pajdo77  u Prosinac 17, 2015, 10:06:28
Kugla riječi ti se pozlatile :hi:,ovo je više za poluditi,ne pamtim kada je bilo ovoliko dana pa i tjedana bez sunca a natuko sam nešto godina. Ovo sivilo ubija,barem mene

pajdo hitno kod mene u Orahovicu doć, ja čim odradim u firmi odma u planinu na sunce, dole magla, gore na brdu sunce :ok: neprocijenjivo

pajdo77

Kažu ovi jutros za današnju prognozu da bi se moglo na trenutke i sunce pokazati. Ajde da i to nakon jedno tri tjedna vidim. Već sam mislio da ću prije dočekat erekciju nego sunce :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

miha

pajdo77

Giv mi ljopat pa polako na ulicu. Kad ovi iz crkve krenu kućama sve mi utabaju pa mi je lakše dok ih još nema.

maverick

Neka malo...kazu sutra opet... :ok: