Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mario123

svake godine svi pišu ne pamtim ovako vrijeme  :stripii: Pa prije 2 ili 3 godine je bilo stalno kiša pa smo kukali,pa prosle godine ili pretprosle nije bilo kiše 3mj pa opet nevalja. Pa onda padne snijeg pa se priča nikad nije ovako napadao, pa jedne godine ne padne ništa pa opet priča ovo nikad nisam doživio.
Jbt ja u svoje 23g doživio suše,poplave,kišurine,snijeg od metra, zimu od +10 itd  ;D To ste vi stari pa se vise ne sjecate sta je bilo prije par godina :stripii:

pajdo77

Prije su postojala četiri godišnja doba vjerovao ili ne,sad iz papuča možeš odmah u kaput i obratno. Čim padne odmah 10 stupnjeva hladnije. Kad je bilo da u sedmom mjesecu jedan dan temperatura bude 35 a za dva dana 17 stupnjeva?Nikada a o ovim sranjima od pijavica koje nose krovove i vode koje plave svaki tjedan neki dio slavonije da ne pričam,toga bilo nije. Još prognostičari kažu da je sedmi mjesec nadprosječno topal,pa ja ne znam na čemu su oni ali do početka mjeseca(osmog) ja sam se dva puta gulio a sad još nisam nokat pokvasio u Dravi. :baba:

Zagor

Sasvim normalno je da se svakih 50tak godina na nekom podrucju promjeni klima. Eto mi imamo (ne)sreću da prisustvujemo tome.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Da bas tako...izgleda da se dogadjaju promjene
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

slušo sam lika prije 2-3 godin koji je rekao da se kroz 15-20 godina na našim prostorima očekuje tropska klima

maverick

Smuđ ce nestati iz Drave a zamjenice ga ajkule , umjesto kukuruza i pšenice uzgajacemo kavu i kikiriki  :stripii: a i pajdo ce doci na svoje s tim ribama , samo ce morati koristiti jaci pribor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Najavili su suptropsku klimu kod nas. Puno kise, vlage i visoke temperature, a blage zime.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

dravski pecaros

Citat: Zagor  u Kolovoz 01, 2016, 20:44:27
Najavili su suptropsku klimu kod nas. Puno kise, vlage i visoke temperature, a blage zime.
e upravu si ja sam mal zeznio  :hi:

pajdo77

Čuj Maverika "smuđ će nestati iz Drave",moj kvart je ta klima trefila unazad par godina pa je ovdje smuđ davno nestao :stripii:,tješi me što ta pošast ide uzvodno,nećete ih ni vi još dugo klepat :rofl2: :icon_thumright:

rale2505

http://www.yr.no/place/Croatia/Osijek-Baranja/Osijek/long.html
Idući vikend potop, ako je ova prognoza točna!
citat sa crometeo:
Prognostički modeli iz dana u dan povećavaju mogućnost izražene promjene vremena u našim krajevima oko 12.8. Očekivana sinoptička situacija odgovara onome što u Crometeo slangu zovemo "summer killer", odnosno radi se o ciklone nakon koje se teško vrate vrućine kakve su bile prije nje i predstavlja PREKRETNICU u ljetu (nikako kraj ljeta). Ovo su karte na kojima se vidi izražen temperaturni pad, na plohi 850hPa dan nakon prodora temperature su niže desetak stupnjeva od prosjeka, a postoji nekakva mogućnost (PREMA SADAŠNJEM SCENARIJU) da planine iznad 1700 metara vide pahulje snijega. S druge strane, ova ciklona (Zara) zatrpat će snijegom Alpe

maverick

Za sad je tako i mislim da se nece puno promjeniti a ljeto se sigurno slomiti pa vidjecemo sta ce biti poslije toga , ali kupanje je na izmaku no ribolov se dize na vecu razinu

rale2505

šajzika

Hhahahahahahah
Baš sam se nasmijao
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Noćas je gadno grmilo,skoro sam se stiso kod gospoje :rofl2:,moj krevet natandrčila kraj prozora ,noge mi vire u Crkvenu ulicu..reko sad će me u nokat zvznit..al eto nije,još sam tu da vas gnjavim :rofl2: