Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Bar desetak dana ovdje se sunce nije ukazalo,ne pamtim da je često ovako danima tmurno vrijeme bez imalo sunca :violent1:

mossi

Ni sunca ni meseca moj pajdo.  :uf: :stripii:

Prognoza lokalna mi je sledeća, idem nasuti još jednu pred ručak. 100%  :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma prilika za stare kosti ugrijat,hebeš soma,hebeš ribu :stripii:

maverick

Ili odvoziti još koji km s biciklom  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jedan dan na vodu a drugi na bicikl. Bit će par dana vrijeme kako treba pa stigneš oboje,kad zapada nećeš skoro na biicikl.

ljuska

Citat: maverick  u Studeni 20, 2017, 07:25:02
Ili odvoziti još koji km s biciklom  :icon_scratch:
imaš onu dasku za jedrenje na koju se montira bicikl pa napravi kompromis a možeš i panulat  :stripii:

maverick

maverick

No

:uf: Ja imam neku svoju osobnu dugoročnu prognozu koja kaže;

-ako smuđa lovim u devetom,desetom mjesecu i prestanem sa pecanjem šarana zbog toga ,zima  će bit hladna,a  ako je obratno zima će bit u prosjeku toplija nego inače.

Funkcionira mi zadnjih desetak godina.

Ovo bi trebala bit toplija zima nego prošla.  :ok:

:baba:

mossi

Moja prognoza kaže:

Ako ne lovim dobro smudja u 11 i 12 mesecu, znači da mi je neko pojebao mesto!  :stripii: :stripii: :stripii:

Šalu na stranu, ali pošto pecam smudja i na "bari", ako je topla jesen sa dosta kedera i trave,
tada obično imam problem jer mi se sezona skraćuje jer naglo dolaze mrazevi i smrzavanje vodenog ogledala.

Kad je kasna jesena hladna, sa mrazevima, keder se povlaći ranije i imam produženu i dobru sezonu.

Osim .... kad nisam bolestan ko neka ... da ne kažem šta.  :uf:

majstor

Moja prognoza kaže: Ne lovim ništa, ni smuđa ni šarana. Na vodi samo jedemo i kartamo. Debljam se i kupujem pribor.  :stripii: :stripii:

tole

.....i boli me kakva će bit zima  :stripii:

majstor

Tako je. I imamo peč, a koliba je u šumi, pa ima i drva. :stripii: :stripii:

Hudini

Vukovar, prognoza

Stranica pljusak.com ima odlične dijagrame, precizno i često mjerenje temperature, tlaka zraka, brzina vjetra, smjer vjetra, tlak i meni je dosta dobra pa možda i vama posluži.
Ima za sve države u regiji po mjestima.