Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Vise mi vuce na ovaj scenario, presusit ce Drava a on ce u hladu piti pivo. :stripii:

Nema nist od majskih voda?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Možda nakon dvije godine vode do bandera na šetnici ove uspijem i na otok kod Javora na kupanje. Bila visoka voda ili ne ovdje se nema više šta mrijestiti,poribljavanje je jedina opcija. Ili to ili Dunav a i tamo je pitanje do kada,i tamo će jednog dana riblji fond otići u debeli minus sa obzirom na neumjerenost izlova i profi ribara a da se ne lažemo i tzv športskih ribolovaca. Na kraju zadnje ali ne i manje bitno manje vode znači i manje komaraca. Zato uživajmo u svakom danu toplog vremena,brzo će opet zima.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Citat: šajzika  u Svibanj 12, 2022, 14:22:50

Nema nist od majskih voda?

A ne znam sve mi se čini da nece, ali realno uvijek bude vode u 6 mjesecu bar...ali ajd znaj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Vremenska prognoza je bila ni kapi kise. Realnost je potpuno drugacija, opci potop. Imao sam 10cm vode u camcu, jos uvjek pada. Problem je sto je pocelo i grmit, stapove sam spakovo u kabinu i cekam da prestane kisa. Nadam se da cu do podne uspjet krenit kuci.

pajdo77

Po mojoj aplikaciji ode to prema Beogradu i Rumuniji. Ovdje ne bi trebalo padati nešto značajnije slijedećih par sati.

marina1983

U Madjarskoj za promasenu vikend prognozu ceo kolektiv popio otkaze.

maverick

:stripii: Aaaa pa jeli to moguće....

pajdo77

Onda bi kod nas jedina opcija bio Vidoviti Milan,taj zna više nego ovi svi naši prognozeri zajedno

mossi

Stiže vreme za duge gaće..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

madmax

Stiglo je...
Noćas spavao poplon+deka

maverick

pajdo77

Ja danas 10 sati na vodi. Ispirio me vjetar ko rijetko kada. Taj stao nije. Nemam aplikaciju da vidim po satima ali to nije bilo ni malo ugodno

maverick

Instaliraj si aplikaciju WINDY, mozes vidjeti iza koje krivine ne piri vjetar...koristim je kad vozim bicikl i pecam...poprilično je točna i dobra joj je prognoza vjetra.....Ako uz nju koristis i Alarm za kišu gdje vidiš naoblaku...mozes u desetak minuta odrediti dolazi li kiša ili ce te promasiti...