Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

AU kod mene nevrijeme odvalilo pola ulice...rain alarm..čak nisam ni pomislio da bi mogao predvidjeti takav intenzitet...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

čikli

šta je bilo jel ima kakve štete ja bio sada pregledati a sve u redu

vedro

Kod mene sve ok.kako sam mislio da ce biti.

Kugla

Dobro prošlo kod nas, ispalili su ako sam dobro brojao 6 raketa protiv leda, a na meteoalarm kaže za danas izraženiji pljuskovi sa grmljavinom, a sutra obilne padaline.

Stepa

Sprema se velika elementarna nepogoda SAM U KUĆI sa ženom U :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

silure

Osijek je ocito najvise pogodilo koliko cujem...

maverick

Kod mene je pukao orah u dvoristu...star preko 30 godina...promasio kanue i prikolice za  par centimetara...inace pao je tamo gdje inace drzim čamac....uhhh, dobro da sam ga jucer spustio u vodu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Kod mene pola metra vode u podrumu. Do jutra sanacija

silure

Ovdje u okolnim selima punih pola sata led veci od oraha udaro...

Greys

Nek ide u 3 materine i vrijeme. Vratio se iz Baranje, iz rodnog Luča, suze mi na oči. Cijela godina truda oko voćnjaka i vinove loze, otišla je kvragu kroz 5minuta. Led je potukao ama baš sve. Nema niti lista na voćkama. Gotovo 200kg oraha je sahranjeno, sve je potučeno, kao da je stampedo prošao. Pa se ti sad bavi kao poljoprivredom, dođe mi da se propucam  :tard:

vedro

Eee to je katastrofe :icon_scratch: greys glavu gore...

silure

Vise se nezna kada je ljeto kada jesen a proljeca koda i nema...zato i je ovakvo radi naglih promjena...

tole

Citat: Greys  u Lipanj 23, 2013, 11:09:39
Nek ide u 3 materine i vrijeme. Vratio se iz Baranje, iz rodnog Luča, suze mi na oči. Cijela godina truda oko voćnjaka i vinove loze, otišla je kvragu kroz 5minuta. Led je potukao ama baš sve. Nema niti lista na voćkama. Gotovo 200kg oraha je sahranjeno, sve je potučeno, kao da je stampedo prošao. Pa se ti sad bavi kao poljoprivredom, dođe mi da se propucam  :tard:
ne spominji ništa, ja imam hektar lješnjaka kod Branjinog vrha....strah me otić vidjet, nadam se da ih je promašilo

Greys

Petarda i Luč su dobili i dio Petlovca, kao crta da je išla. Daj Bože da kod tebe nije