Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

maverick

A ova godina i ovo rame...izgleda da nece dopustiti ribolov na teskim minusima...tako da sam i ja na li-la da vadim čamac van i zavrsim sezonu dok jos imam sve extremitete na mjestu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ne sekiraj se. Povest cu te ja koji puta kad se zazelis :stripii:
Audentes fortuna iuvat

raso

Stari pecaroši kažu - sitan snijeg, krupan smuđ :hi: :hi: :hi: :hi:

maverick

A progonoze kazu minusi...ja kazem bole me rame...zajedno ne ide... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

najavili za ujtro sitan snijeg ja ode na dobre terenew po smuđa  :stripii:

Miro

Mene je prošle godine rame ubijalo...trnula ruka...bol u dnu kičme.
10 dana terapije u Bizovcu i nikad više ništa :)

rj

Citat: maverick  u Prosinac 25, 2014, 19:41:26
A progonoze kazu minusi...ja kazem bole me rame...zajedno ne ide... :uf:

a kad je plus onda rame ne boli  :sha: ebo te rašo  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

[EKSTREMNA HLADNOĆA] Malo GFS prognostičkog materijala. Već u ponedjeljak navečer u Lici moguće ispod -20°C, na Novu godinu i -30°C. Ekstremno hladno bit će u cijeloj Hrvatskoj i regiji. Bez obzira hoće li biti baš kao na priloženoj karti, a to je blizu rekordne hladnoće, jesmo li svjesni da se u ovo malo vremena moramo pripremiti za ovakav nelet hladnoće: Antifriz, zimske gume, provjeriti izolacije vrata i prozora, maknuti kućno bilje u toplije, zaštiti vodovodne cijevi koje su na otvorenom... Najvažnije od svega, valja se pobrinuti za beskućnike da ne ostanu na otvorenom izloženi ovakvoj nadolazećoj hladnoći!

:character0032: iz Belišća, i tebi škripi u kostima, samo nećeš javno priznat :stripii: :stripii: :stripii:

rj

bitno da u jajima ne škripi  :rofl2:  :thefinger:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Fino da tam ne škripi  :stripii: ...ali mene rame muči cijelo vrijeme...nekad manje nekad više...nekad odpecam s dva brufena nekad s jednim..... :stripii: ali u konačnici kao sto matori kaze...mislim da ce zima prebrzo doci....svakako budite spremni... :ok:

maverick

Batica

Od ponedeljka u Srbiji jutra -22°
Nekim krajevima u petak bice -28°. Jos jak vetar.

TonyC

Snjeg pada u Zagrebu ! Do jutra je i kod nas na tapeti !

Podmazite lopate i zagrijte kicmu jer #ono bjelo govno stize#

petrinjac

Citat: TonyC  u Prosinac 27, 2014, 23:08:34
Snjeg pada u Zagrebu ! Do jutra je i kod nas na tapeti !

Podmazite lopate i zagrijte kicmu jer #ono bjelo govno stize#
Petrinja... onako.. pada po fest... ozbiljan...
bit ce ga do ujutro... :takoje: