Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

evo ga govno bijelo stiglo.....

joker

bome i kod mene je stigao.sad će ovi kibiceri s obale pratiti tragove  :stripii: lakše će naći smuđa.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

miha

zvona

Kod mene se Motajica bjelila još za badnjak..tako da nitko mi nije trebo reć da će padat..sve je bilo jasno :D

maverick

Citat: zvona  u Prosinac 28, 2014, 11:41:15
Motajica bjelila još za badnjak...

Koliko sam lijepih zima proveo na njoj  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Najniža temperatura zraka:   -9.4°C u 4:28 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

maverick

Ja se u ove zimske dana najviše oslanjam na posataju u Retfali, najblize mi je i dosta je precizna s dosta zanimljivih podataka...pa tako i od najmanje do najviše dnevne teperature do procjene naoblake itd itd....nocas u 4.28 je bila najniža temperatura...zabiljezena 9.4 ali to je u ovim danima varljivo...na prosjekama ili uz vodu ovisno od vjetra temepratua može biti i do par stupnjeva niže...živim na kilometar od Drave...i temperatura u dvorištu i na bentu gdje budem parkiran ima i po 3 stupnja razlike....

http://pljusak.com/retfala/wx.htm

maverick

IAKO su se pretposljednji i posljednji dan 2014. godine najavljivale temperature koje su u cijeloj kopnenoj Hrvatskoj trebabale ići i ispod -20, to se nije dogodilo. Najniža temperatura, upravo -20, izmjerena je jučer u Slatini. Jutros je najhladniji Osijek s -19 stupnjeva Celzijevih, dok je negdje čak i 10 stupnjeva toplije nego jučer.

Jučer je primjerice u Bednji bilo vrlo nisko -18,-19 stupnjeva, dok je jutros tamo "samo" -8.

Vrlo niste temperature jutros u 7 sati izmjerene su i u Ðakovu -17, Otočcu -18, Požegi -16... u Zagrebu je -10 stupnjeva.

Mjesta uz obalu uglavnom su u plusu, a najtoplije je na Komiži i na Malom Lošinju, gdje je jutros izmjereno 5 stupnjeva.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

tole

a šta nemož vjerovat?

Drava je zadnjih dana rasla zato što je Dunav štopa, a kako je on krenuo opadat sad će za njim i Drava....nije to neka količina padalina da bi mogla značajno utjecat na vodostaje većih rijeka :takoje:

maverick

Dravski na nasim terenima niti je bilo toliki porast niti ce biti ovoliki pad... :ok: mjerna postaja Osijek je daleko od nasih , odnosno i tvojih terena...pa na ovakvim naglim promjenama mjerodavnije je pratiti belišće....Koje ce za koji dan imati mali porast koji se kod nas nece ni osjetiti zbog gutanja Dunava

maverick