Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Batica

Ja sam kupio malu digitalnu vagicu ( kokainska) za merenje olovnih glava, glavinjara.Nema carine a na paketu napisana vrednost 1$, kosta 5$

šajzika

Kineski prodavaci otvoreno napisu da ce oznaciti kao poklon ili navest manju cjenu.

Americki prodavaci kazu da je to protuzakonito i da nece to radit :stripii:
Pa ti gledaj sta ces i odakle narucivat
Audentes fortuna iuvat

rsimon4

Citat: šajzika  u Studeni 18, 2015, 09:55:14
Kineski prodavaci otvoreno napisu da ce oznaciti kao poklon ili navest manju cjenu.

Americki prodavaci kazu da je to protuzakonito i da nece to radit :stripii:
Pa ti gledaj sta ces i odakle narucivat

Svi smo mi Kinezi!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

dino.os

Stigla! 300m zute za 9 usd!  Pa kad se pocastim jednom red arc-icom pa kad namotam novu strunu...a i lemax blac rouse mi zapeo za oci...ima da ribe nema kao sto je i nema (kad ja idem pecat)  :violent1:...al neka...bit ce to za ispod bora....ja sam mislim na sebe   :hello2: :pije:

pajdo77

Da ti neće bor biti premal za te tvoje sitne poklončiće. Do Božića ćeš morati montirati sekvoju u dnevni boravak da sve stane :rofl2:,ako si bio dobar možda nešto kapne i od obitelji.

DGO1980

Citat: maverick  u Studeni 02, 2015, 21:24:43
Nakon mjesec dana koristenja poseidona 10 lb...uzeo malo da isprobam....sve lovim neke ribe kila dvije ...jucer podkacim tolstolobika od 15 kg....bas je furijao okolo...i struna drzi ok a bas sam ga morao stopati na roli kad je zabrijao ispod camca u dva tri navrata ...za te novce tko zeli moze je opustano koristiti
Kolika je debljina strune? Da li je deblja u odnosu na galant ?

Citat: Mudri  u Listopad 25, 2015, 10:53:55
Vidim ja lipi moj da tebi ne ide baš ni pisanje,neznam kako ti ide pecanje ali da je galant šrot to stvarno može reći samo onaj ko ne peca s njim,od volje ti pecaj sa čim hoćeš i možeš,samo da ti kažem da ih ja znam nekoliko koji idu skoro svaki dan na vodu i nebi ni za živu glavu mijenjali galant od 10 libri,sa kojim je izvučeno i dosta somova koji su usput naletili a o smuđevima da i ne govorim,

Što se tiče somova i Galanta od 10 lb za vikend sam uhvatio dva komada, jednog od 9.5 kg na mjestu gdje sam ga morao forsirati i stvarno nije bilo problema
Drugi je bio 25 kg i također sam ga u par navrata forsirao... Struna je sve odradila bez ikakve greške
Panjeva sam izvadio mali milion od kad koristim galanticu. Iako preko kamena puca ko paučina   ;D

maverick

Na oko su tu negdje s debljinom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

kastking 10 lb zuta..kaze Rap kamenje bjezi po Dunavu od nje. Nemos pokidat  :ok:
Brzi od Bolena.

Stepa

Kawa okaci link i od te da Bili testira  :stripii: :stripii: Mozda i ja izvucem glavu od jelena  :uf: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

Stepa

RJ da vidis sta su kriminalci a ne ja sirocic za 50 vrba me prozivas  :tongue3:
Covjek upeco glavu od jelena sa kapitalnim rogovima u kanalu  :stripii: :stripii:na onu moju Poseidon strunu :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

Batica

Koju si probao? Crvena ili bela etiketa. Hocu za soma 40lb i koju je bolje kupiti

kawasaki

Citat: Stepa  u Prosinac 10, 2015, 08:46:30
Kawa okaci link i od te da Bili testira  :stripii: :stripii: Mozda i ja izvucem glavu od jelena  :uf: :stripii:

evo je i na popustu jos

http://m.aliexpress.com/item/2038690505.html
Brzi od Bolena.

YUGO BOSS

Batice pricali smo vec na temu tri-posejdona  :toothy9:
30 libri pravi stomak mozda manje iz camca nego sa obale,mislim da je 40 libri malo previse mada tebi mozda i bude ok  :bye:
Poslacu ti ako hoces 30 libri pa vidi jel ti odgovara :)