Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

r-t koliko kosta ta spaga
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Koja joj je cena kod vas?

Prošli vikend sam je video kod kolege i mogu da potvrdim ovo za debljinu.
Kolega je već dosta džigovao sa njom i uopšte nije izbledela.

Sve više sam ubeđen u ono što mi se prvobitno učinilo. Sufix je veoma sličan Power Pro-u po performansama, ali malo bolji. Nažalost i malo skuplji. U Srbiji ga nema kod distributera, ne isplati se uvoziti zbog cene...

domba

Citat: maverick  u Siječanj 28, 2013, 21:41:30
r-t koliko kosta ta spaga

Mislim da piše na kutiji...  :glasses9:

maverick

:glasses9: naocale mi trebaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Hm , po ovome sto pise na samoj struni, ispada da o,20mm drži sve ispod 5kg? Ili ja to dobro nevidim.

Dr.Motte

Pronašao sam špulu od Sufixa i tek sad mi nije ništa jasno u donosu na onu sliku gore?! Evo i slike moje špage:

Ponovo napominjem, debljina je stvarna 0,18 a ne kao kod drugih duplo deblja i stvarno drži 12 kg (nisam vagao ali se špaga jedva jedva otkine kad zapneš).

Greys

Mene moj Whiplash Orange Blaze 0.10mm nije iznevjerio  :icon_thumright:

nodi

Drž se onog šta te nije nikad iznevjerilo i to je to.

Greys

Istina. Dobro je poslušati, tj čuti što drugi koriste,ali volim se sam uvjeriti, barem što se špage tiče. Nisam još probao ovaj zadnji Whiplash Camo. Jer gledajući kronološki do sada, od klasičnog Whiplash Pro, Crystala, Orange Blaze-a, što dalje idu, to su špage bolje, manje vodu piju, manje se ''habaju''. Ogromna je razlika između Pro i Orange Blaze, doma ima još jednu novu špulu 270m Orange Blaze, a sad ću nabaviti Camo, pa ću javiti utiske

mossi

Mislim da bi strune trebalo podeliti u nekoliko kategorija:

1. Jig
2. Vobler

A onda unutar cenovnog ranga, na jeftine, odlične i premijum.

Svako se pruža koliko može.  :icon_geek:

rj

u prilici sam da napravim naruđbu za špagu gallant ...po meni do sad najbolja špaga koju sam imao ...150 m - 135 kn ...ako ima zainteresiranih neka se jave ...poruđbu pravim sutra ...špaga je žute boje kao PP.... :icon_thumright:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Greys

Cijena je i vise nego povoljna, a metraža najbolja. Poludim na ove mjere 110yardi iliti 100metara. Jednom zeznes i kraj.
Pogledao ovu špagu kod RJ-a djeluje jako dobro, i za debljinu koja ''nevara''. Svakako vrijedi probat. A ako je RJ zadovoljan sa njoj, koji je svaki dan na vodi, onda mu vjerujem.

rj

koristio sam najbolje dostupne strune ...varivas...unitika..sunline(valda se tako piše) sve sufixe.....vifleš ...ova špaga ig definitivni šije u kvaliteti ...ne haba se ...zadržava boju ..prvo ili dvadeseto kidanje isto ....nije marketing ...nije fora ...več prenosim moje iskustvo ...za sad NO1

IvanSK

rj, ima u Sisku iste špage za manje love... :icon_thumright: