Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Jocker prijatelju, baš tako, prije 4 godine mi savjetovali da je to odlično i kada sam namazao strunu bio je šou na vodi, nakon par bacanja sva se lijepila, mrsila ma užas. Ovo sa vodilicama nisam probao budem ovih dana pa da vidim kako to funkcionira

dxdandy

Evo da se prijavim u klub kupaca kastking struna. Zapravo kupio sam frendu kao poklon Fortisa u debljini 1,2 ilitiga kako oni pisu u tablici 0,18mm. Kako je on skoro svaki dan na vodi, cak i sad po ovoj zimulji i minusu, trazi na savi smudja ili soma ako se zaleti. On mi je odmah tester same strune. Ako on kaze da je zadovoljan onda si nabavim i ja koju ukoliko ne uzmem odmah mega8 pa dam i nju da testira. :)

EDIT :

Sta je po vama bolje taj fortis ili recimo onaj KK SuperPowerBraid u istoj debljini ?
Za KK Mega8 predpostavljam da je jos koji postotak bolji ?

Sg.Pepper

Obican kk sam imao u 10lb 15lb i 20lb! Meni nije bio nist posebno pa sam ga prodao (kolega lovi na njega i zadovoljan je)
Mega8 15lb kad sam prvi puta probao totalno razocaranje, medjutim nakon 2-3ribolova se skinio taj prvi sloj izgubio malo boje i sad mi je dobar (narucit cu jos 300m zlu netrebalo)!
Fortis mi stigao 20lb i pod rukom mi je ok, boja se ne skida sa prstima i mislim da ce biti ok!
dec d vej aj lajk it....

Lomnica_city

Citat: rj  u Prosinac 08, 2016, 19:36:48
Citat: Lomnica_city  u Prosinac 08, 2016, 19:26:47
Mazi vodjice glicerinom i nece se duze lediti, sa 5-6-7 premaza moze se pregurati prosecan zimski ribolov od par sati...

očito da nisi po "pravoj" zimi jigao ...pomaže ali dosta često natapam strunu

Ma jesam, a ja nakon zabacaja namazem vodjice zesce, i malo po strunu na spulni pa namotam strunu, i onda spulna bude sva sluzava i ljigava od strune koja se izmazala glicerinom, a vidjao sam da pojedini samo kapnu po kap po vodjici...

miki9

Danas mi stigla Mega8 15lb.Totalno razočaranje špaga skroz plosnata, a inače mi je najbitnija stvar da špaga bude okrugla.Nigdje nisam pročitao da je nekom stigla plosnata, pa sam valjda baš baksuz.Ranije sam koristio obični KK 10 i 15 lb i sa njim sam obzirom na cijenu zadovoljan.Nakon nekog vremena kad se poprilično izliže počne piti vodu i radi otpor kroz vodilicu, odrežem 20 metara i vozi dalje.Biće red vratiti se na obični KK.

kawasaki

Bome to se njima desava, svim proizvodjacima da zahebu cijele serije  :takoje:
Brzi od Bolena.

mossi

Ja sam se konačno pre nekih 10 dana odlučio da namotam Mega8 10lb i apsolutno sam prezadovoljan, za dva pecanja.
Okrugla - Daleko se baca, ne mrsi se, ne krza se, a nije baš ni paučina za pokidati. :notworthy:

Mega8 10lb fluo zelena - preporuka!  :ok:

mossi

Mega8 10lb koju imam sam naručio od kastking official store:ok:
A Mega8 15lb i KK SuperPowerBride line 20lb od Eposeidon Outdoor Adventure Store, e to je na čekanju pa ću baš videti da li je ista Mega?!  :mt1032:

miki9

Obzirom da mi treba tanka špaga za dalje izbačaje laganih varalica, probaću još jednom naručiti mega8 10 lb ili neko ima preporuku za nešto drugo?

KvacakZu

Jer može nanofil protiv smrzavanja  :hi:

kawasaki

Topli kauc je moja preporuka  :takoje:
Brzi od Bolena.

maverick

Citat: KvacakZu  u Prosinac 09, 2016, 18:34:48
Jer može nanofil protiv smrzavanja  :hi:

Za sad se pelinkovac pokazao kao najbolji..... :stripii: a ne znam, s nanofilom sam kao slijepac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

ja sam sa nanofilom bio pre zadovoljan pa probaj ovo probaj ono mislim da se opet vraćam na nanofil i fireline

KvacakZu

kawasaki

Citat: miki9  u Prosinac 09, 2016, 16:38:17
Obzirom da mi treba tanka špaga za dalje izbačaje laganih varalica, probaću još jednom naručiti mega8 10 lb ili neko ima preporuku za nešto drugo?
da je tanka i da daleko leti nema bolje  :hi:
Brzi od Bolena.