Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Ervin

Sufix ima odlične pletenice. Ranije sam koristio Matrix Pro, ali ga u poslednje vreme nema kod nas (po normalnoj ceni). Inače odlična struna.
Još više mi se sviđa Performance Braid koji sam nabavio preko bare.

Od Sufixa me zanima još 832. Jel' koristio neko ovu strunu?

milosh

Od skora sa PP sam presao na "staru ljubav" Climax... sa ovom strunom nema greske

domba

milosh gdje ju nabavljaš?

milosh

http://www.pkvm.co.rs/index.php?route=product/manufacturer&manufacturer_id=15
ne znam da li je ovo dozvoljeno ali nije mi bilo ni na kraj pameti nekoga da reklamiram vec da pomognem oko kupovine...
Urednici uredite moj post ako nije po propisima foruma

sve je ok   :thumbsup:

kvaka

p laniram da si za sledeću sezonu nabavim ovu pa ako je neko ima jel zadovoljan  :thumbsup:

ossa

Ne bacaj novac zemi powerpro
Naidju krize, drukcije grize...

kvaka

čuo sam da je ima u formaxu,  misliš da je loša?

Rap

Skupa,tanka,ne opravdava ulog  :kacsint2:

mossi

Verovatno odlična za vobler!  :icon_thumright:
Držao sam je u ruci.  :icon_cheers:
Tanka!

raso

Citat: Ervin  u Prosinac 22, 2012, 19:30:17
Sufix ima odlične pletenice. Ranije sam koristio Matrix Pro, ali ga u poslednje vreme nema kod nas (po normalnoj ceni). Inače odlična struna.

Ja sa Sufixom samo loša iskustva

ossa

Nisi jedini !
One starije daiwa strune

su bile dobre, nove mi se ne dopadaju, jer se jako mrse i cvetaju ! Probode udica sa voblera strunu i nema otpetljavanja  :evil1:
To mi se nije desilo ni sa jednom drugom strunom, nije za džig ni malo ! Bešumna je :thumbsup:
Naidju krize, drukcije grize...

kvaka

ok hvala vam ,a skoro sam se zaletio  :thumbsup:

Greys

Berkley Whiplash Orange Blaze 0,08mm - 0,10mm

domba

r-t dobar izbor!  :thumbsup:
Špaga je odlična!  :toothy10:

Dr.Motte

Citat: Ervin  u Prosinac 22, 2012, 19:30:17

Za mene najbolja špaga koju sam koristio do sada. Nečujna, ne pije vodu, teško se kida i nešto meni izrazito zanimljivo, najtanja 0.18 špaga koju sam do sada imao.
Naime, Power Pro 0.19 debljine je vidno deblji od Sufixa i slabiji od Sufixa. I još nešto, gledam ovu sliku i moj je bio potpuno jednak ali je debljina bila 0.18 i nosivost 12.5 kg i to stvarnih.
Usporedivao sam debljinu sa drugim špagama koje su "iste"  debljine (debljina deklarirana u mm) i od svih je puno tanji.
Kupio sam je kod Orbana u Vk ja i kolege i svi su bili prezadovoljni ali je na žalost trenutno nema u toj debljini.