Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Mudri

Miha,Bruno ,ja i još mnogi nismo nikada naišli na neku takvu sa oštećenjem,prezadovoljni sa špagom i nebi da je mjenjam nizašta.....

maverick

A u zadnje vrijeme se pojavilo kod nas dosta tih s greskom...kad kazem dosta mislim  na desetak i vise spula....pa smo odustali od njega...isto tako sam imao i problem s pp kao i veljo...ali sam se ja opet vratio na njega...i nemam problema...gotovo sam siguran da se proizvodjacima struna podkrade neka serija loših...jutros prematam jedan stari galant i nema nigdje kvrzice a pogledajte tamo koju sliku unazad...bude pun tih spojeva kvrzica ili sta vec i tu puca na malo potezanja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Koristim već par godina samo Galant i Sufix, nikada nisam imao problema ni sa jednom, (kupujem apsolutno u trgovinama)   

rj

ja sam kupovao Gallant kod onog spličana (i Žabica tu uzima) nisam nailazio na kvržice  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

toktiz

Citat: maverick  u Prosinac 29, 2014, 21:33:10
Ne znam koliko se vide te kvržice na galantu, slikao sam mobitelom i kod kolege ih ima bas dosta i bas tu i puca

Ovo je galant kupljen u žabici

rj

reklamiraj ...zamjenit će ti

umpahpah

jebo to !!! motaj,izgubis pun klinac metara,ne do bog ribu,skiidaj,mjenjaj,motaj i opet razmisljas dal ce puknut na drilu!!!??? jednostavnije skines vatra sve pojede i namotas nest od povjerenja!!!

rj

som 42kg gallant 10lb  :smjeh: svjedok  :hi:

maverick

Kad je struna ispravna potrajace dosta...dva pucanja na kontri su bila dovoljna da je skinem...meni je doista bila broj jedan vise od godinu i mnogi imaju pozitivna iskustva....pa kome je i dalje ok , slobodno neka kupi.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Citat: rj  u Veljača 28, 2015, 15:05:28
som 42kg gallant 10lb  :smjeh: svjedok  :hi:
ne kazem ja nista samo na moju rolu nece vise a i moj stari je onog neki dan izvuko na 15lb i to sam napisao,ja govorim u svoje ime!!!!  :hi:
a sutradan mu pukne na puno manjoj ribi ista spaga a skinuo je desetak metara zbog ovog dan ranije ulovljenog!!!  :sha:

Mudri

Eja omatorio pa više nevidi dobro zavezat  :stripii:,kako sad izdrži onoliku sominu a puče na manjoj ribi,ko sad tu može reći da nevalja špaga.....

umpahpah

pa za tu cijenu je predvidjena izgleda jedna kapitalna riba po špuli!!!???

Mudri

Ja potpisujem da nakon svakog takog soma bacam špagu i motam novu.....čak i špulnu  :stripii:

umpahpah

VELJO

kakvi amateri... ja sam to riješio tako da ne lovim velike ribe puno je jednostavnije nego mijenjati špagu!

Kao što rekoh pp ne valja za bolenčiće možda je za ribe 50+ čist o.k. ali za ove ispod kilu ne valja nikako.
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!