K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Svakih par godina se pojavi neki kvalitetan udarac koji moze dici atraktivnost teske kategorije. Poslije Mika nije bio ni jedan. Ovaj Fury je pobjedio Klicka njegovim stilom i dobro je sto se prekinio njegov niz jer sad ce i ti perspektivni dobiti priliku. Jer bez obzira na ovakav nikakav stil...Fury bar nije djukela kao ovi prezhodnici i voli se potuci kako zna i umije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

od kad su Kličkovci uzeli pojase boks ne pratim
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Sg.Pepper

Bas je fino pogodio, mogo si je oko iskopat :stripii:
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

U tom videu što je Dravski postavio još može držati lijevu ruku u zraku i nema tikove glavom,mora da je taj udarac gdje je sam sebe ošamutio imao veće posljedice na njegovo buduće zdravlje :rofl2: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

gledam snimku ...Kličko se boji potuć ...ebo šampiona koji nema muda  :BangHead:

maverick

Zato i jesu upropastili boks...fizicku nadmoć su koristili za nedostatak muda  :stripii:

pajdo77

Ima tu istine što pišete. Možda cugaju one kojekakve napitke što povećavaju tjelesnu masu a smanjuju testise pa nemaju muda za potuć se. Nadam se da toga nema u pivu inače ostade pola foruma bez jaja :stripii:

dravski pecaros

o ovom sam amerikancu pričo..spariro je sa kličkom zato mu u nisu dali priliku....nakon dugo vremena bi mogo biti jedan pravi ŠAMPION

DEONTAY WILDER (30), ratnog imena "Brončani bombarder", koje si je nadjenuo u čast osvajanja brončane medalje na Olimpijskim Igrama 2008., Amerikanac je i WBC-ov svjetski prvak u teškoj kategoriji, neporažen u 35 profesionalnih borbi i sa samo jednom pobjedom nokautom manje.

maverick

Bas sam danas gledao neke njegove snimke... :ok:

rj

daleko je to još od šampionskog boksa ...protivnici smješni

dravski pecaros

Citat: rj  u Prosinac 01, 2015, 19:39:35
daleko je to još od šampionskog boksa ...protivnici smješni
prvak je  po WBC ..tak da ipak ima nekog ugleda..a da nije dobar pristo bi kličko da uzme i taj pojas ...

rj

vidi se da je "nokauter" može udarit ali nevidim ništa drugo

pajdo77

ovaj dečko udara stereo,i lijevom i desnom a i ne boji se potući ko neki tehničari što trčkaraju po ringu i čvrkaju protivnika ko vrana po smrznitom govnetu.