K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

ps

maverick

E to ti je ono kad netko kaze: u'races se od batina  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

maverick

Najbolji kick-boks borac današnjice, Rico Verhoeven odradio je svoju prvu MMA borbu u velikom stilu. Tehničkim je nokautom slavio protiv još jednog udarača, Viktora Bogutzkog u prvoj rundi borbe na rumunjskom RFX 20 eventu u Sibiu.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkestrah

Bogutzcki opet dobio batine u Rumunjskoj
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

pajdo77

Jasno mi je da tu jedan udarac može odlučiti ali si mislim pa nisu ti dečki od jučer u tom sportu a ima ih koji su popili nokaut u prvim sekundama borbe. Valjda su gledali koju borbu čovjeka sa kojim se bore pa znaju koje su mu mane i prednosti. Pa ja bi izdržo bar jednu rundu,osim ako me neki luđo ne bi potepo dok bi bježo oko kaveza :stripii:

dravski pecaros

pajdo77

Cikatić je i dan-danas lik kojeg Japanci poštuju :takoje:

pajdo77

Čitam danas u "Jutarnjem" da je Mirko Filipović objavio kraj svoje karijere. Ne ide ni u Seul gdje se trebao  uskoro boriti. Otišlo mu rame i nema šanse da se oporavi. Pametni znaju kada je dosta. Svaka mu čast na karijeri. :hi:

DIDAPATAK

maverick

Mirko....kao uvijek..nikako da sve prodje u miru...jucer se pompozno oprostio zbog godina....ozljede...a danas podatak da je suspendiran jer je pao na doping testu...usere si i oprostaj s sitnim lazima

Darkestrah

Haha, ako je ovo istina, nek se goni u pizdu materinu bezobraznu, gdje si procitao?
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

šajzika

http://www.24sata.hr/fight-club/ufc-sokirao-zbog-sumnje-u-doping-mirko-je-suspendiran-446578

inace nisam fan mirka od onog trnutka kad se ubacio u politiku, onaj  snimak sto je nokautiran pa nije dao da se objavi je potvrdio moju odluku  :hi:
Audentes fortuna iuvat