K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darkestrah

Ozbiljnijeg borca od Singha bi nasli u Osijeku
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Ti povratnički protivnici uvijek budu neka njesra...valjda ce mu dati nesto ozbiljno uskoro da vidimo valja li stara mašina  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkestrah

Ufc je manje vise jedini validan odgovor, ali bojim se da su muda problem!
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

rj

mene je Fedor neugodno iznenadio u UFC predviđao sam mu bolju karijeru upravo zbog partera
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Mislim da je to sve neki marketing i velika lova...jbg nikad ne znas sta je predstava a sta pravo šoranje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma kad mi stave dva sumo hrvača(bar tako izgledaju) šta reći. Malo zabava malo prava tarapana,za svakog po nešto. Ovo još nekako al brate mili one kečere što skaču jedan po drugom,pa se odbijaju od konopa ja ne bih mogao gledati nema tog novca al dvorane pune a oni sami zvijezde.

alex7777

STIPE MIOCIC odradio savrseno    TKO u 54-toj sekundi prve runde

alex7777

maverick

pajdo77

Stipe Miočić dobio priliku i za dva tjedna se bori za pojas u UFC-u protiv Werduma. Izazivač otpao zbog ozlijede i evo Miočiću prilike koju je tražio. Možda premalo vremena za pripremu :sha:

bb

dravski pecaros

to je najbolje..bez nekog opterečenja..ako ga pobjedi super ako izgubi nema mu ko šta reči  :thumbsup:

alex7777

ovo je apsolutno na Stipinoj strani  :toothy9:  , ćupava borba ali bolja sigurno nego sa Cain-om e sad ....... :hi: