K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

alex7777

pajdo77

Pre naivno je nokautiran po mom amaterskom mišljenju. Zaletio se kao na nekog balavca na igralištu a ne jednog takvog borca. Ajde da je popio neku seriju udaraca pa u redu,ovako je po meni jeftino izgubio što naravno ne umanjuje Miočićevu pobjedu.

rj

uzdrman je prije ovog završnog udarca ....vrh brade + kroše +glava u naletu=nokaut  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Ja sam mislio prvo padanje na parter od nekog udarca nogom pa onda još jedno pet-šest udaraca sa svim i svačim i onda uleće sudija i hitna po ovog kad ono šipak. Izgleda da nisam baš to dobro isplanirao.

dravski pecaros

po nekim forumuma je pocela zlocudna rasprava sta hrvatska ima sa ovim ali stipe je jasno i glasno rekao  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

"Cleveland imamo prvaka, Hrvatska imate prvaka."

http://www.index.hr/sport/clanak/video-miocic-hrvatska-imate-prvaka/893401.aspx

maverick

U ovakoj stojci meni nekako očekivano...par sekundi prije nokauta Mile ga je fino uzdrmao....i kasnije iskoristio ovo spušteno srljanje....mislim da je ovo bila kap samopouzdanja kod Miočića  koja mu je nedostajala...i da ce svi protivnci u narednim borbama imati veliki problem s njim  :ok: A dravski ... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

evo dodjele pojasa i pozdrav hrvatskoj  :hello2:

pajdo77

Svaka čast Miočiću na pobjedi i naslovu,smeta mi kod tih novina i samih novinara što na primjer ne poprate tako i pobjedu primjera radi Sandre Perković. Djevojka bacila opet preko 70 metara,osvojila prvo mjesto a po novinama članci tamo negdje po ćoškovima. Imaju li novine urednika da malo to poprati sa nekim ozbiljnijim člankom ili su tu pro forme radi?

maverick

A mislim da je ufc i mma atraktivniji od Sandre...valjda zato....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick