K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

maverick

Ovaj snijeg sto je zabjelio....očito nosi onu zimsku krizu pa ce biti i tezih rijeci  :stripii: I sam Mirko je shvatio tekst onako kako smo mi, sem kugle i alexa  :stripii: pa je i napisao cijeli osvrt na tu temu...listajte malo po netu...opustite se...dolaze ovi fini topli dani...grijte se uz vino, dobru cigaru....kokicu u najboljem slučaju... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

Kugla

Krenem pisati i obrišem sve, imaš susjed pravo hvatajte se kokica i sl.  :tongue3:
Usput jel ti ono fotka smukia od danas susjed? Ja ionako tamo ne mogu, bar ne za sad

maverick

Nema o ribama...samo mozemo o kokicama  :flasica:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A ne znam nekako si mi ostario, ni jeger nisi danas htio popiti  :uf:

alex7777

maverick

maverick

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Ma ovi su sitne ribe pljuckavice,mene isprepdale i zabrinule one snaše na početku videa. Nit bi znao kako da im naudim a ogradili to borilište tako da ni bježat nemam kuda :stripii:.

DIDAPATAK

..i ja ih se uplašio  :stripii:
..a Poljaci jedva dočekali da malo naplate povijest  :takoje:
.. :baba:

No

Ma nisu ovi ni Rusi ni Poljaci.  :ok:
To su samo luđaci.  :stripii:  :stripii:
Sljedeće bi valjda trebalo bit desetak-dvadeset takvih i svi  deru sve. pa tko preživi pobjednik.   :uf:

maverick

majstor