K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

ja prognoziram da klićko pada do 7 runde..volio bi da ovo bude novi početak teške kategorije boksa   :hi:

Sg.Pepper

Ovaj Mavrovic je govnar na kvadrat, zaljubljen u Klička i samo mu noge vire iz guzice! Zasto ga uopce placaju da komentira nikad mi nece biti jasno!
dec d vej aj lajk it....

maverick

O ovoj petoj rundi ce se pricati jos dugo... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Sg.Pepper

Drago mi samo da je Irokez zasutio vise! nek ode u mirovinu!
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

svaka čast i kličku ali ovaj crnac  udara ko lud  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Sg.Pepper

Svaka cast da, al iskreno se vise grlio u ringu zadnjih godina od onih iz plesa sa zvijezdama! Ovaj momak udara ko pravi!
dec d vej aj lajk it....

No

Citat: Sg.Pepper  u Travanj 29, 2017, 22:16:27
Ovaj Mavrovic je govnar na kvadrat, zaljubljen u Klička i samo mu noge vire iz guzice! Zasto ga uopce placaju da komentira nikad mi nece biti jasno!

Zato što je bio vrhunski boksač,kolega, čovjek je boksao meč za šampiona. Bez obzira na  pristrane komentare zaslužuje respekt zbog svih onih treninga što je u životu odradio a i mečeva.  :ok:

Sg.Pepper

Sve to stoji No ali ipak ga pretjera lik! Mislim pa manje Sušec navija za reprezentaciju Hr dok prenosi utakmicu! Da je bio veliki sportas to stoji i slazem se, ali sam u jednom trenutku pomislio da ce poslje meca zaprosit Klička!
dec d vej aj lajk it....

No

Ma sve pet.  :ok:  Je Mavrović bio pristran i pretjerao al ti si ga svojim komentarom nadmašio u pretjerivanju. :stripii:  :stripii:

Bio je to jedan vrhunski boks meč. Svaka čast Joshui al svaka čast i Kličku.  :ok: Podsjeća me taj meč na neke stare okršaje.  :notworthy: :notworthy:

maverick

Da bas tako, jedno je sigurno...da Kličko nikad nije odboksovao bolji meč...i da je boksao slično ovom prijašnjih godina sigurno bi bio miljenik publike...Joshua...da sigurno se mijenja sve u teskoj kategoriji...A sto se mene tiče...još od Taysona nisam gledao dobar boks u teskoj kategoriji do sinoć
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

slažem se mario..da je Klićko tako boksao većinu svojih mečeva niko mu ne bi imao šta prigovoriti.. :hi:

jedna zanimljiva slika

Zagor

Sada će se vidjeti koliko je ili nije velik Kličko.
Ja prognoziram da će vratiti pojaseve  :baba:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Ako dodje do uzvrata...Kličko od ovog ne moze bas puno biti spremniji, tehnički i taktički je bio na vrhuncu...dok Joshua, mislim da ima jos prostora za napredak...bar sto se tiče pripreme...Mozda bi bio puno opasniji s kojom kilom manje....ali sigurno ce biti opet odličan meč bez obzira tko pobjedio