K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Ovo Dos Santos aka CIgano uopće nije zaslužio da opet ide za prvaka. Ima trenutno većih imena da dođu na red. Šteta što je Vesasquez ozlijeđen bio dugo vremena, inače po meni najkompletniji borac.
#foxrage
#fox_rage_fishing

dravski pecaros

Citat: maverick  u Svibanj 09, 2017, 20:35:08
A navijam kao da je iz Osijeka  :uf:

kad je tuko sa overenom moji se digli vidit šta ja vičem po kuči.. :uf:

drag mi je što je jednostavan i radi još uvijek posao spašavanja ljudi...

evo malo nakauta njegovih i mirkovih

dravski pecaros

‘Mi smo našoj djeci stalno govorili da ne smiju zaboraviti hrvatske korijene. Nažalost, ima američkih Hrvata koji to zaborave. Stipe za mene nije američki Hrvat, nego je Hrvat jer su mu i otac i mati Hrvati’, zaključio je Bojan Miočić.

http://www.priznajem.hr/izdvojeno/otac-stipe-miocica-jasan-moj-sin-nije-americki-hrvat/

Darkestrah

Zasto mu sin onda nezna reci dobar dan i dovidjenja na materinjem jeziku?!

Poslano iz centralnog komiteta

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Pitanje je zasto su se ti ljudi odselili, pitanje je zasto nam se danas sele, pitanje je zasto su oni ponosni na svoje korijene a mi smo narod koji je vjecno kritičan prema svemu sto je nase...Žak nam je debel...ovaj nam loše priča...Mozda bi malo i mi trebali biti drukciji  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkestrah

Sorry lega...ali tvoj post je cista patetika, i ne nudi odgovore.

Buraz stvari su jednostavne, Cigano kad je bio u Zagrebu je naucio par osnovnih rijeci Hrvatskog da bi pozdravio i obratio se publici (bio sam tamo, lijep gest)...jezik je jedna od osnova identiteta svakoga naroda, ako je njegovim roditeljima bitno da im se dijete osjeca Hrvatom (što je skroz okej sa obzirom na podrijetlo) meni nije jasno kako u 30+godina svog sina nisu mogli nauciti osnovama Hrvatskog, znaci osnovama, ne da bude lektor i smije se Krležinim greškama (ako ih je uopce bilo hehe).

Pogledao sam malo je reci 100 intervjua od Stipe jer volim mma i njega kao borca stvarno respektiram...beknit nezna svoj jezik, ali bekniti...tako da kada citam intervju od starog meni se cini da je to žešce preseravanje (jebiga, meni to nije normalno)...prije nego li intelektualna potkapacitiranost.
Nevjerojatna je kolicina nacional populizma kroz sport na ovom prostoru...upravo taj populizam (kao takav) raseljava ljude (kad si vec pitao), i to one koji odavdje nikada nisu selili...treba sada naplatiti "avete" prošlosti, nažalost.

...

No da se osvrnem na mec koji slijedi i koji nikako docekati, meni je ovo 50:50, oba borca baš volim, obojica mogu primiti udarac, a bome i zadati ga, navijam za 5 rundi stojke mada teško :headbang:

Stipe je kardio možda i najjaci teškaš današnjice, ali malu boksacku prednost dajem Santosu (kako je samo izudarao Rothwella, ja i kum smo gledali i krstili se, ovaj ga nije mogao dotaknuti)...mada smatram da je Miocic danas bolji borac od onog poraza u prvom mecu, da se moram kladiti, razmisljao bi par minuta na šta tipovati...u svakom slucaju jedva cekam :jede:

maverick

Nismo svi isti  :ok: a što se tiče osvrta na meč...dijelim misljenje...mada se budem okladio na ovog naseg slovenca  :stripii:

majstor

Kad se kladim - gubim, kad se tučem - dobijem.  :stripii: :stripii: Jedva čekam borbu.  :bye:

Darkestrah

Posteno!

Poslano iz centralnog komiteta