K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

Ni boks nije što je bio,sinoć se sav normalan svijet zgrozio na odluku sudca da prekine meč.

Mora bit da je sudac neki bliski rođak ovoj našoj što je oslobodila horvatinčića.  :uf:
Isti svijet,iste odluke.
Jednom rječju nasilje nad poštenjem.  :ok:

maverick

Nisu se nadali da ce se zrtveno janje toliko opirati...kolikl god su oni imali borbu medjusobno...toliko sam se i ja borio da ne zaspem...moracu danas u miru pogledati  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Jasno je kao dan da je Joshua cijelo vrijeme bio bolji,međutim nitko nije očekivao da će rezervni igrač doći do desete runde i da će šampion u njoj teško disati.

Jedan zalutali metak ga je mogao složiti na pod.

S tim padom pali bi i milijuni koje promotori namjeravaju okrenuti.

Što je sigurno sigurno,meč je naprasno prekinut, a ljudi će sve to brzo zaboraviti i karavana će ići dalje.  :icon_puke_r:

Isto toliko koliko je sudac pokvario događaj,isto toliko su taj meč iskrivili svojim komentarima tokom prenosa komentatori na tv,a pogotovu  Mavrović.

Takama je po njemu klecnuo u trećoj rundi i sve ostale runde nam je Mavrović  objašnjavao kako je Takama odustao od meča,izgubio volju itd.
Cijelo vrijeme sam imao osjećaj kao da gledamo dva različita meča.  :stripii:

dravski pecaros

taki su najopasniji koji uđu kao rezerve ne gube ništa a mogu dobiti jackpot....osobno mislim da joshua nije htio reskirati i ulazit u neki rizik nego je privodio meč ulagano kraju,,,

Darkestrah

Svaka mu čast na sportskoj karijeri koja je mogla biti i bolja da se okružio pravim ljudima poslje poraza od Lewisa, ali ovo njegovo New age komentiranje nije slušljivo, o totalnom izostanku objektivnosti ne vrijedi ni govoriti...Joshua apsolutno dominantan i na kraju krajeva nije kriv što je sudac idiot.
Nažalost i u MMA se u zadnje vrijeme događa da suci prebrzo prekidaju borbe iz opravdanja da čuvaju zdravlje boraca, Takam jučer nije bio životno ugrožen definitivno, mada vjerujem da bi popušio nokaut da sudac nije idiotski postupio...samo šta bi bilo kad bi bilo...

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Mavrovic komentira kao da je vidoviti Milan.. :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Volim sport..pogotovo sam ljubitelj svih borilackih disciplina..ali moramo i mi sebi priznati da je to sve jedan igrokaz koji nekim ljudima donosi veliki novac...a mi smo tu da uzivamo u onom sto je ostalo od sporta...Ako je sto ostalo...ovako kako je zavrsilo...otvara vrata za revans pa za nova tv prava i na nove milijune necega

maverick