K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Darkestrah

Legenda, ali prava, zadnju trojicu je tako lijepo pogodio da je kao gospodin se samo udaljio, nije išao podijeliti još koji Hammer

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Ja ga zato i volim...pravi istinski borac...nema tu puno taktike...i jedan od rijetkih koji moze primiti koliko i dati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

maverick

Sg.Pepper

Volio bih da Stipe pobijedi ali mi se ovaj ne svidja nikako, imam neki osjecaj da ce sastavit Stipu sa zemljom! Nadam se da grijesim ali ovaj udara ko bik!
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

Sg.Pepper u pravu si izgleda impresivno ali realno do sada nije imo nekog renomiranog protivnika osim owerwna....teška kategorija je zeznuta jedan pravi udarac i gotov je meč  :hi:

maverick

No

:uf:
ovaj naslov je vjerojatno stavio isti onaj što je stavio prije naslov o klošarenju.

Ispod svake razine  :icon_puke_r:

Na ovakav način pokušati obezvrijediti bilo čiji rad,muku,hrabrost i ljubav više je nego jadno.

maverick

maverick

Darkestrah

Ovo je bila...smijurija gotovo koliko je bilo lagano, šteta što nisu dali veći koeficijent za ubosti neku lovu

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.