K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Alija

Citat: rj  u Studeni 15, 2014, 22:40:12
kličko dobiva lako ...spava mi se i neće me ukrainac zaebat da se mučim i gledam 2-3 runde ...kume snimi i pošalji mi može i na pp

....možda Kličko zaspe prije tebe  :stripii:

ČADA

Kličko čestitke. :icon_thumright: krasno ga je razvalio  :pirate:

grgech

Alija

Pade listić,pade Pulev ....Kličku za OVAJ meč kapa do poda !
Kako veli grgeč NAPOKON dobar meč i dostojan protivnik (bez obzira na ishod borbe)  :ok:

raso

Kličko napravio faširku od bulgara junaka :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

MIF

maverick

Željko reče prekrasna priredba....da, jeste...Klitcko je sad pokazao i nesto sto do sad nismo vidjeli
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

A ako ima Boga,onda je ovo zadnji meč koji komentarišu ova dva debila..

maverick

Pa da...Željko je dramatično podnio ovo napucavanje  :stripii:

Alija

Citat: maverick  u Studeni 15, 2014, 23:52:55
Željko reče prekrasna priredba....da, jeste...Klitcko je sad pokazao i nesto sto do sad nismo vidjeli

...napokon i svaka mu čast :takoje:
A bome, sad nakon dugo vremena zna i kako je to biti uzdrman!

Alija

...opalim se smijati ko nezdrav,a plakao bi zbog poraza Puleva...pita žena šta se smijem i ja joj velim :

....ovo je valjda prvi put da je Rašo nešto reko i da je istina  :stripii:  :stripii:  :stripii:

Citat: raso  u Studeni 15, 2014, 21:54:51
Ima da Kličko napravi faširano od njega. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

Citat: Alija  u Studeni 15, 2014, 22:50:11
Citat: rj  u Studeni 15, 2014, 22:40:12
kličko dobiva lako ...spava mi se i neće me ukrainac zaebat da se mučim i gledam 2-3 runde ...kume snimi i pošalji mi može i na pp

....možda Kličko zaspe prije tebe  :stripii:

jutro ...
šta natipka crni Alija  :uf:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Lijepa borba, Pulev je malo olako shvatio Klička, ali je i pokazao da ima načina da se sa njim boksa, Kličko je sad potvrdio da sve one priće oko namještanja i sl i nemaju veze sa stvarnošću  :clap2: