K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Dobar koeficijent na Puleva 4,20 a za neriješeno na što mi miriše meč je 24 to je potez

Alija

kugla X je nemoguć dok je sudaca ... dobivali su se i upitni mečevi i nisu bili X  :hi:
Kako god bilo kod mene napisah ...ako Pulev izgubi ,nije on popušio jer će dobiti lovu ....dobio ili izgubiuo .
Al ako izgubi ,ja sam popušio  :stripii:

MIF

Zemo..BTJ...Pa djes kontra Klicka?
Prevelika je to tvornica para da ga neki Tuta Bugarin namarise.

Alija

Bugarski plaćenici,mafijaši,zaštitari ......
Kume Ko/BRAT će dobiti .... Kličko je dosad jedva i sa onim patuljkom prolazio,a ovaj ima i dužinu i kila  :takoje:

MIF

Aj stavi jos cenera na kafu..ja na Klicka..

Kugla

Alija nije nemoguč neriješen rezultat pa puno mečeva je završavalo neriješeno, al ajd da sad ne polemiziramo, al ja opalio na x jer je to nekako najrelanije jer nedaju organizatori samo tako titulu iz ruku Klička, a Kako kaže Mif bugarin će biti tvrd orah pa x da svi budu zadovoljni

Alija

Citat: Kugla  u Studeni 15, 2014, 21:34:21
Alija nije nemoguč neriješen rezultat pa puno mečeva je završavalo neriješeno, al ajd da sad ne polemiziramo, al ja opalio na x jer je to nekako najrelanije jer nedaju organizatori samo tako titulu iz ruku Klička, a Kako kaže Mif bugarin će biti tvrd orah pa x da svi budu zadovoljni

...a kako bi onda to moglo proći da bude X  :stripii:
Bugar ga ubije ,i nemogu suci ništa ...jednostavno je .... i jedino rješenje !!!

maverick

Pa evo taman malo gledam neke njegove borbe...mozda budes u pravu...nije neki naivan lik  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Kugla vjeruj mi da bi radije da meni padne listić a da bude X ....jer bi ti ubo bolju lovu .
Ne znam koliko si stavio, al da je i medo dobro je  :ok:

Maverik .... baja ima eskivaže ko naš Mavrović nekad,jebeno udara ,a za razliku od Klička ...može i dobiti batina i izdržati .
Kličko malo kad dobije po njonji ko filipović ...stisne ko anakonda u klinč i nepušta  :stripii:

maverick

Što se mene tiče...ja bih platio da Kličko izgubi...ali jbg kad mene nitko ne pita  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma u jednom smo se složili svi, Pulev nije mačji kašalj i nadam se dobrom meču pa kako bude

Alija

Citat: maverick  u Studeni 15, 2014, 21:44:21
Što se mene tiče...ja bih platio da Kličko izgubi...ali jbg kad mene nitko ne pita  :uf:

...da se radi o lovi slušali bi kume ,slušali  :takoje:
MIslim pravoj LOVI sa puno nula ...i papa bi prešao na islam  :stripii:

raso

Ima da Kličko napravi faširano od njega. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

kličko dobiva lako ...spava mi se i neće me ukrainac zaebat da se mučim i gledam 2-3 runde ...kume snimi i pošalji mi može i na pp
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom