K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Slomila me utakmica sinoć a ovo je bilo samo šlag na tortu...moracu sutra kod kardiologa  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Sad zamišljam kako maverick sav nabrijan udara u onu svoju vreću punu krpa :stripii: :stripii: :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Hahaha nemoj molim te. Već mi srce staje. Stipe ga načeo a Maverik će ga dokrajciti.  :stripii:

rj

Stipe je kalkuliro ...trebao ga je nokautirat ..nisam zadovoljan  :baba:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

meni je žena rekla da nisam normalan..cijelu borbu sam skakao i viko po dnevnoj sobi  .... :uf: :uf:

vedro

OBOICA su bili iscrpljeni, ruku na srce crncuga je brutalan tako da Stipe nije trebao kockati i dobro je upisao i pobjedu i treću obranu! :icon_thumright:
Da ga nije uzdrmao u prvoj rundi Stipe bi ga nokautirao sigurno.

tole

spičio mu je 208 udaraca u 5 rundi a primio 28...... 4 runda 81-0 za Miočića  :eek: :headbang:
:hello2: :hello2: :icon_salut:

dravski pecaros

"Ovo ne znači ništa.... Postat ću otac! Čekamo bebu! Presretan sam zbog toga", povikao je iz oktogona promuklim glasom i natečenog lica.

tole

Citat: rj  u Siječanj 21, 2018, 07:34:32
Stipe je kalkuliro ...trebao ga je nokautirat ..nisam zadovoljan  :baba:

ja kontam da ga je samo htio malo mrcvarit......da vidi malo kako je kad te neko koristi kao vreću 5 rundi  :toothy12: :vrag:

rj

u 4 rundi 0 (nula) udaraca je  uputio ngganu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

tole

1 runda    20-17
2 runda    31-4
3 runda    54-8
4 runda    82-0
5 runda    21-5

:occasion14:

dravski pecaros

budimo realni teško koji borac bi uspio izdržati 2-3 runda protiv tog kamerunca....Stipe je dokazao da nije samo udarač nego kompletan borac.....teško da mu neko trenutno može oduzet pojas od ovih boraca što su na listi izazivača....volio bi da se oporavi Cain Velasquez da i njega pobjedi i postane apsoluti vladar  :hi:

Debeli šef

nganu ne bi vreću pobijedio nakon prve runde.  :toothy12:

bravo stipe.  :icon_salut: