K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

a bit če ovo zanimljiva godina u svijetu borbi  :boxing: :boxing:  :takoje: :takoje:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

u teskoj je glupo ikog omalovazat pa tako i Stipu od strane ufc-a  :pirate:  ( namjerno pisem malim slovima) a i od doticnog frncisa ngngnaojoj  :eek:  ocito nhema vise mjerila za realnost i neka postivanja prema ikom ko je ZASLUZIO! nadam se vrlo vrlo da ce STIPE dat i zadnji uzdisaj od sebe da ovo rijesi ne bezbolno nego i najbolnije ako je potrebno jer on to moze al opet kazem teska je vrag sama po sebi  al netreba nekog ko to nije zasluzio detronizirat prije reda  :red-card: pobio ih je sve redom   pa nek samo mastaju  :hi:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Siječanj 16, 2018, 21:50:06
Dravski da odemo do kladionice  :uf:

hahaha a čuj nije loš kojeficijent na 1000 uloženih dobiješ 2300....ali pratim borilački sport već 20 godina i ni jedan meč nisam sa toliko nestrpljenja oćekivao....volio bi da ga nalupa ko budalu i začepi usta tom bahato glupanu i svim seronjama iz UFC-a....

rj

ja stalno govorim da stipe treba odboksat ...kakav qurčevi partet ...tehnički u stojci je u prednosti...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

sat smo namjestili da zvoni u 5:00 a ona lagano zagrijavanje za SPEKTAKL

Darkestrah

Da, UFCe je samo kad se Stipe bori

Mada je izazivač strava, vidio ga uživo...to je strašno kako čovjek izgleda, samo da bude dobar meč, i bolji nek pobjedi...po mogućnosti Stipe jer smo kumašin i ja kombinirano uložili 3 stoje

Miochich nemoj da zajebeš

ps - Volkan nema vremena, vrijeme je da DCu razbije p.... netko drugi osim Jonesa

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

dravski pecaros

ja sam na položaju  i čekam početak...  :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:

dac

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom