K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

Citat: rj  u Svibanj 05, 2019, 15:48:34
Citat: maverick  u Svibanj 05, 2019, 11:10:20
Nisam kockar ali ovaj put cu investirati neku ozbiljniju lovu na Miočića

neće ga stipe dobit ..

ja sam istog mišljenja  :thumbsup:

dravski pecaros

Strašan nakaut Waldera  :boxing: :boxing:

RTL
BOKS: WILDER VS. BREAZEALE
PRIJENOS | SAD/ HRVATSKA | 2019

SNIMKA NEDJELJA, 19. SVIBNJA U  13:40

pajdo77

Gledao. Kako to na usporenom snimku gadno izgleda. Samo što mu glava ne odleti sa tijela.

maverick

Zaspao...sad pogledao snimku ,brutalno   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ostaje mi neobjašnjivo čemu više odogovlače sa tim da se susretnu Joshua-Wilder... :no:

maverick

Kalkuliraju zbog zarade....kao i u mma....sve je to biznis
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

BOKS: HRGOVIĆ VS. CORBIN
PRIJENOS | SAD/ HRVATSKA | 2019

NEDJELJA, 26. LIPNJA U 3:10 SATI

VODITELJ
Filip Brkić, Željko Mavrović, Marko Vargek, Stjepan Božić

pajdo77

Zveknio ga Hrgović iza uha još mi ni voda za kavu prokuhala nije. Ja bi duže izdržo...ku*ac bi me uhvatio dok bi ja imao kondicije bježat po ringu. Ovaj što je proveo 7 godina u zatvoru a po večeras viđenom sigurno nije bio tamo na vrhu hranidbenog lanca,tetkica,to već da.

pajdo77

Jošua & Ruiz,kakav meč. U trećoj rundi prvo Jošua ruši Ruiza a par sekundi poslije ovaj vraća i Jošua na podu. Da je duže potrajala i Ruiz kao da je malo usporio meč bi već tada završio. Sedma runda,Ruiz ga dva puta ruši i prekid. Mal,bucmast al bez respekta,stalno napred korak po korak. Zaslužio je sto posto ovaj meč. :ok:

šajzika

Pravi dokaz da nije suditi po vanjskom izgledu.
Jos kad je progovorio :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

dravski pecaros

ovo niko nije očekivao pa ni Ruzi  ali samo dokazuje neke slabosti Jošue na koje su  neki stručnjaci ukazivali...ljepo je bilo viditi poslije meča da nema bahačenja  :occasion14:

maverick

Svi se pribojavaju ere Klička...i dugogodisnje dominacije,svi očekuju ovakve dogadjaje ...ima tu njih dosta koji mogu dati dobru partiju...ja jos čekam da Fury stavi točku na i  :ok: