K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dana ce dati ono što se trenutno može prodati....Stipe je realno slab showman i njima to ne odgovara. Izgubio je tako kao je i realno je da dobije DC-a a to Dani opet na kraju ne odgovara jer tu je situaciju imao i nije ju bas dobro naplatio...Bez obzira koliko ja ...ili vi to volite...ipak je to jedna velika predstava koja se prodaje bolje ili lošije...kao i formula 1
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

:boxing: :boxing:
Prema ESPN-u, Daniel Cormier vs. Stipe Miočić 2 nalazi se na popisu za UFC PPV u Anaheimu, Kalifornija 17. kolovoza. Što se tiče Brock Lesnara, Dana White kaže da mu je Brock rekao da je učinio i da se povlači. Est: Esther Lin #UFC #MMA #DanielCormier #SipeMiocic # CormierVsMiocic2

dravski pecaros

majstor

maverick

Nisam kockar ali ovaj put cu investirati neku ozbiljniju lovu na Miočića

dravski pecaros

čitao sam da je izjavio Miočić planira doč dio priprema napraviti u Hrvatskoj kod Mirka Filipovića

maverick

Da,u svakom slucaju biti ce zanimljivo

rj

Citat: maverick  u Svibanj 05, 2019, 11:10:20

neće ga stipe dobit ..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

Citat: rj  u Svibanj 05, 2019, 15:48:34
Citat: maverick  u Svibanj 05, 2019, 11:10:20

neće ga stipe dobit ..
ti ce da mi kazes da paćići nemogu da idu u vodu  :stripii:
dobit ce ga itekako  :hi:

rj

iz tvojih usta u Božje uši ..al ne vjerujem ...kornije mu ne leži ko borac nikako
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

Sg.Pepper

Srcan borac, neki dan ga gledao na jubito! Samo mi djeluje malo zivcan, nema onaj mir ko CroCop, Fedor, Miocic i ta ekipa! Nadam se da ce napraviti dobru karijeru!
dec d vej aj lajk it....