Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ode nam Alonso, a Masa loše, uh, a Hamilton potez dana bemti ode čovjek u boks prošlogodišnjeg tima  :alas:

Kugla

Kakvo razočarenje, ponovo pokazuju kako utječu odredbe iz boksova na poredak, užas.Baš sam pomislio kako se u zadnjih par sezona to počelo gubiti i izbjegavati kad vidi danas užas. :not:

britva63

strava kakva je postala ta formula,, ovo namjestanje nikom nekoristi najmanje popularnosti formule :violent1:

TOMO

baš je ispo jadan taj Vettel i Hamilton koma! :BangHead:

maverick

nazivaju se velikim cirkusom i nisto drugo i nisu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Društvo u jutro nas čeka nadam se zanimljva utrka, treća po redu ove sezone, Velika nagrada Kine. Iz prvog reda Hamilton kao prvi i Kimi kao drugi, pa Alonso i tako redom. Vetel tek 9 baš mi drago, a žao mi Vebera ostao bez goriva i kažnjen kreće zadnji.

maverick

Zavrzlama je s gumama, mislim cak da je Vetelova strategija solidna s obzirom na brzine ovih prvih na startu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ferari došao na svoje Alonso zasjeo na prvo mjesto, Kimi drugi, treći Hamilton, a Vetel se dovezao do 4 mjesta. Drago mi zbog Feraria.  :icon_thumright:

maverick

Kugla

Već 20 i kusur godina govorim idem u Budimpeštu na utrku i nikad, e kako je ova godina zadnja kako Mađari imaju ugovor za F 1  ko zna oće li produžiti, ove godine idem pa kako god.

maverick

TonyC

Kolko ovo nisam dugo čuo !

dalidj

Gledanje trke F1 uzivo je neverevatan dozivljaj, ne moze se opisati recima mora se doziveti.
Ja sam imao cast da gledam trku u Spa-Francorchamps 2006, i to iz Paddock Club-a.
Neverovatno, i sada kada se setim najezim se.    :icon_thumright:

Madjarska je OK staza, ali bolja je Monca, a takodje nije tako daleko. Bilo je organizovanih tura Petak - Nedelja.

Pozdrav ljubiteljima F1    :occasion14:

Kugla

Za vikend im Alonso i ekipa iz Feraria pokazala kako se vozi  :icon_thumright: