Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Aha...čekamo u prvom redu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

nema veceg uzitka gledat formulu.. :hello2:
  staze boli glava...uf
  ili jednostavno otic na grobnik i palit gume.. :toothy9:

maverick

A tko bi rekao da VN Mađarske moze biti zanimljiva...ali ova danas je bila odlična
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

ovako.. :sleepy1:...ili... :glasses9:.. :icon_scratch:

maverick

Uvijek zaspem na pola, makar na 5 minuta...ali danas sam odgledao cijelu utrku  :thumbsup:

sandra

hehe..meni se to desi..al finis je moj.. :icon_thumright:

Kugla

Zanimljiva utrka nema šta, a i produžili su im ugovor i na godinu opet dugovječni Hungaroring.  :icon_thumright:

raso

Ma tek sada idu utrke, vječno kišoviti Spa-Francorchamps u Belgiji i legendarni Gran  premio d'Italia u Monzi.

Kugla

Spa-Francorchamps sa pozicije 1 kreće     Lewis Hamilton, iza njega Sebastian Vettel, pa Mark Webber, Nico Rosberg itd. 9 I 10 ferari malo zakazali, vidjeti će mo kako će s esituacija odvijati, biće kažu i kiše moglo bi biti zanimljivo.

maverick

a di gledas...ja imam digi i nema nigdje...slovence ne vatam..jeli ima kakv live stream,....

Kugla

Gledam na njemačkom rtl-u, preko satelita a live stream ima sigurno negdje al nisam istraživao al mora negdje biti

Kugla

I opet Sebastian Vettel pobjednik  :angryfire:, do drugog mjesta ipak došao moj ferari Alonso, a treći opet jedan od mojih favorita Mercedes  Lewis Hamilton.

raso

Šteta za loše kvalifikacije Feararija, ali izgleda da su uspijeli poboljšati bolid. Nadam se pobjedi na domaćoj utrci u Monzi :be happy: :be happy: :be happy:
Forza Ferari :be happy:

maverick

A jesmo drzava...ne mozemo ni prijenos organizirati....