Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Za koji trenutak počinje utrka u SAD-u  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Uh sad tek vidim post, a ne znam ja gledam na Areni, al negdje sam davno okačio neki link koji mislim d ai danas radi neki sky sport ili tako nešto, inaće Kimi pobjedio, Verstappen drugi, Hamilton treći, prvenstvo još nije odlučeno, inače odlična utrka.

dac

Počela je nova ,jubilarna,70. sezona Svjetskog prvenstva formule F1, naravno otvara se utrkom za Veliku nagradu Australije u Melburnu... :takoje:
Valtteri Bottas je impresivnom vožnjom došao do pobjede, drugi je njegov timski kolega Lewis Hamilton, a treće mjesto zauzeo je Max Verstappen u Red Bullu... :ok:  Pomalo dosadnjikavo, Bottas je poveo od prvog zavoja i tako je ostalo do kraja..... :uf:

pajdo77

Jel se sad ne vozi neka formula? Nitko ništa ne javlja,nit da postavi neki link gdje da gledamo preko kompa. Nikako ja nisam zadovoljan do sad učinjenim sa vaše strane pa se vi mislite.

SMT

Hamilton pobedio, Botas drugi... Fetel i Ferari častili Mercedes...

maverick

Gledao sam iz bazena pa nisam skontao sta se dogodilo Lecrelcu...prije nego ha Hamilton obisao

Sg.Pepper

Legenda Kimi ugrabio neke bodove sa Alfom👍
dec d vej aj lajk it....

Kugla

Leclerc bi izgubio i treće mjesto da nije bilo safety cara 2 kruga pred kraj zbog otkazivanja oba motora kod renaulta, šteta dečko je dominirao cijeli vikend, ali što je tu je sve u svemu ok utrka.

majstor

Citat: Sg.Pepper  u Ožujak 31, 2019, 19:27:04
Legenda Kimi ugrabio neke bodove sa Alfom👍
Alfe su opaki strojevi. Konačno u Formuli 1 i odmah bodovi.  :notworthy:. Vidjet ćete kad ja dođem sa svojom ribičkom Alfom na suret u Nedjelju, ako se ne pokvari putem.  :sha: :stripii: :stripii:

dino.os

Dobra utrka, čak i zanimljiva!!  Veliki peh za Ferari, a u drugu ruku i velika sreća da su uhvatili treće mjesto.

pajdo77

Sutra se vozi f1 u kini,točnije Šangaju. Zbog vremenske razlike mislim da je utrka ujutro po našem vremenu pa ako netko ima neki link gdje to pogledati te informaciju kako su prošle kvalifikacije tj kakav je startni raspored neka javi. Hvala,veoma ste ljubazni.  :hi:

maverick

Ne znam za link  ali na ovom forumu imas raznih zanimljivosti vezano uz formulu
https://forum.f1-hr.com/

majstor

Mislim da su vodeći u kvalifikacijama trenutno Mercedes i Ferari. To znači da Alfe nisu na stazi.  :stripii: :stripii:
Alfe će ih rasturit, ako se ne pokvare.  :rofl2: :rofl2:
Moja je sve rasturila u 400 km. do Cerne i nazad. Sad čekam materijalne dokaze u plavim kovertama.  :uf: :takoje: