pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dac

Hvala frende! Krasno odrađeno, budem nešto smislio...!

kawasaki

upravo si dobio rasnog pickera ;) i dao meni ideju  :hi: :ok:
Brzi od Bolena.

vatrogasac

E kad je netko piso o pickeru ovdje nastalo s*anje zadnji put

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

No

Ništa, šta bi radio   :stripii:  :stripii:

rj

Citat: kajman  u Veljača 26, 2016, 14:07:48
Procitao RJ silikonci  :ok: :icon_thumright:
Ma nesto gledam u dnevnik ovaj matori kengur, JR, prisutan na casu, a tema bese "Sta ostane kada se bela riba skloni"?
Rezime-ostanu crniii... recni glavoci.....
Naravno polozio - odlican 5!  :hi:

Cestitam! RJ je zaista vrhunski varalicar tako da ovu nasu prepisku nemojte uvek ozbiljno da shvatite..ovo se Josip i Mi malo salimo :icon_king:

eeeee.....prike moj kad bi još znali zašto i kad radi crni dekor bilo bi super
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ibro dirka

Ja sam lovio na crni dekor pred nagli porast ili na visoki vodostaj i to većinom težom glavom i uglavnom nakon prvog propadanja uz kamen...

rj

jedna od varijanti koja prolazi  :icon_thumright:

Žorž

Ja na tamne dekore lovim preko cele godine,uopšte nevodim računa o spoljnim faktorima,crna i zagasit med i generalno ti mrljavi tamni dekori su moji favoriti,sad kad sam video na koje dekore lovi ministar,forsiraću i te svetlije,ebemliga neće da škodi,a možda se i prosvetlim.Ja nekako i dalje verujem,da je rad varalice taj koji hebe naše koke,a dekor očigledno doprinosi u određenim mikro uslovima ali ne presudno,bar ja tako mislim.Nekako uvek kada dovoljno ispoštujem i isforsiram određenu gumicu,dođe i razultat,a i nisam nešto alav mene voda puni ko' oni džamperi za akumukatore,pa mi ulov nije primaran,mada.... volem kad nešto savatam :takoje:

rj

u toku dana zna promjenit dekor koji radi

Žorž

Čitao sam već tvoje komentare vezane upravo za te promene u toku dana,jbg nemogu da ne prihvatim tvoj zaključak kao tačan,kad je moj najveći smuđ 6,5kg,za 40god.staža,a tebi, :red_indian: i Pajdi takvi služe ko'kederi,tako da neću uopšte da filozofiram,pravićeš ti meni ono što si preporučio plus black widou u svim veličinama,pa se možda i ja upišem u kategoriju debeli,a znam da pecam keve mi :rofl2:  :stripii:

pajdo77

Pa ja nisam sve skupa lane.. ma šta lane,u zadnje dvije godine nisam upeco toliko ribe ako i kedere brojim :stripii:. Kakvih crnih kila pa još smuđeva.

Žorž

Pajdo ajd' nemoj da se femkaš kad te je ekipa provalila da samo troluješ,a ovamo satireš smuđove iz prikrajka :stripii:  :rofl2:

pajdo77

Nisu oni još taj pribor izmislili koji meni odgovara pa da i ja pokažem svu raskoš svog talenta :stripii: