pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dac

Hoće,ako im bude sumljivo,pogotovo ako slići konoplji,ali onoj ne industrijskoj...!  :stripii:

Mario sg

Citat: Žorž  u Ožujak 05, 2016, 15:40:33
Samo se javite na vreme i nema problema,inače ću morati da proređujem,više sa terase ne vidim garažu od bambusa,a mogu verovatno i da ponesem par komada,ne verujem da će mi praviti probleme na granici zbog par mladica :hi:

Žorž dobro se raspitaj što se tiče prijenosa biljaka preko granici jer će ti vjerovatno carina tražiti fitosanitarni certifikat , tako da ne dođeš na granici i bezveze zaradiš carinski prekršaj.

Žorž

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mario sg

E tu već ne bi trebalo bit problema    :takoje:

DIDAPATAK

..bambusi su novi, osušeni..čekam toplije i suše vrijeme za lakiranje  :icon_thumright:
..za sadnice pravog pecaroškog bambusa se odmah upisujem i to za više komada..inače..mislim da ima nekih par stotina vrsta bambusa ali su samo nekoliko dobri za pecaroške štapove..dužina,debljina,visina i sl..
.. :baba:
..e da..danas sam se ponovio u dvije skoro nove Germine 2,70..akcija 100..na njih idu Ruske kreketaljke  :ok:

pajdo77

DIDAPATAK

..očuvane..ko nove..kao da su kod mene bile dosada( jedno triipo pecanja) :stripii:

pajdo77

Ja isto imam dvije ali su kraće,ne znam koja je akcija al možeš vući kompu komotno

Žorž

Dida,nemam pojma koja je ovo sorta ali ovi koji su osušeni,(sekao sam ih na metar za cveće),izgledaju potpuno isto kao oni na koje smo nekad pecali,tvrdi,žuti i ravni ko'strele,jedino što bi za pecanje trebalo obraditi one čvorove na zglobovovima malo lepše :takoje:

DIDAPATAK

...onda je to to ..koje su dužine i koliki im je razmak između zglobova..kontam da dođem i nasječem..pa preko grane nosim kolce za mahune  :stripii:
..inače..našao sam čovjeka iz Opuzena čiji su starci nekad uzgajali bambuse..kaže da se širi ko vrag i jedva je uspio iskrčiti vrt kad je prestala potražnja...nema više ni grančice  :uf:

Žorž

Već sam napisao strašno je agresivan,posađeno je pre 3-4 god.Par mladica,sad izgleda ko džungla :stripii: neznam koji je razmak između zglobova ali ima ih u visinu i po4-5m. :hi:

dac

A tko će uvezivati ringlice,nosač rolne...?   :sha:

Žorž

Citat: DIDAPATAK  u Ožujak 05, 2016, 21:32:55

...onda je to to ..koje su dužine i koliki im je razmak između zglobova..kontam da dođem i nasječem..pa preko grane nosim kolce za mahune  :stripii:
..inače..našao sam čovjeka iz Opuzena čiji su starci nekad uzgajali bambuse..kaže da se širi ko vrag i jedva je uspio iskrčiti vrt kad je prestala potražnja...nema više ni grančice  :uf:
Dida bio u dvorištu,nisam baš merio šublerom ali zglobovi su na različitim dužinama,recimo od 15cm pa do 35-40,napisao sam da su oko 4-5m no ima i od 6-7m,napominjem da su stari maks.4god i komšija je tih par mladica posadio na blizu,a pošto se jako raširio za sada više šiba u visinu nego u debljinu.Ima nekolicina debljih od 2cm ali su zeleni i još uvek mekši od ostalih :dontknow:

kajman

super sensitive & responsive
FRESH WATER ROD
Extreme White bambus Hyper Tunning Action