pribor koji koristimo

Autor genjura, Studeni 18, 2012, 15:16:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: Darko  u Travanj 20, 2019, 11:18:50
Kad si to kupio, bio je mislim takav oglas na njuškalu

Matori,

Pre 2 ili 3 sezone

šajzika

Ma daj pusti Darka , svrbe ga pare. Obrisat cu ga iz ove teme
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

kako može riba na feederu praviti lom  :sha: pa makar to bio i bucov. Feederi se lome isključivo greškom čovjeka. Ako se silk/ struna slučajno zaplete u indikatot ili ti vrh štapa. Ili ne ostave gledano od vrha štapa dovoljnu dužinu "praznog"štapa. Bilo kako da se postavi feeder štap, dvije trečine ili pola štapa moraju biti slobodne a ne naslonjene ili u držačima, radi naglog griza ribe a upravo to radi npr. riba kao bucov. Štapovi zakon  :ok: dužina, gramaža  :thumbsup:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Aj probam ovako:

Lom= dobro riba radila... :hi: :hi:

Jožef1

mossi

Gledao sam i te DG štapove, skuplji su 10e od Nevisa, drugar kaže samo zbog imena, isti blank ista oprema, nije NEVIS nego DG.
Imaju baš tu gramažu u 270 i 300. Meni nekako zbog one moje tende kratež više odgovara.

Sve u svemu .. jel to prodaješ da ne naručujem?!  :stripii:

pajdo77

Aha,ja se ponovio zahvaljujući donaciji.sad je na sakuru riokan stavljena ova daiva pa da ih vidimo.sve ću pohvatat što pliva a vi bolje i da ne izlazite na vodu,od danas sam ja šef sale na Dravi.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Ribe su nahebale. Samo gas. Pajdo bistro.  :hi:

SMT

Citat: SMT  u Travanj 20, 2019, 10:53:07
Skinuo bar 4 prsta prašine danas...

Spro Team feeder-  figter boat 3m 50-180g Dome Gabor, mašine Spro team feeder 5500 Dome Gabor...

Isti naziv-model( nisu moji) u varijanti 270cm 40-150g, dosta mekši, problem sa jačim tokom... Ostalo, sve 5...

Ubacio slike kraće varijante...

Jožef1

Ne znam kuda da postavim post  :dontknow: Imam spin štap Abu Garcia VENDETTA , NEXT GENERATION - INTRA CARBON. Dužina 2,7m 15-40gr - M. Gornji dio blanka  po cijeloj dužini je uredno i lijepo ojačan (motan) s nekom strunom. Štap unatoč tomu što piše da je M-medium, uopće ne djeluje tako nego djeluje dosta  oštrije i vrlo je lagan štap. Da li netko koristi navedeni štap ili je koristio.? Uskoro stiže (moram u HU - Mohač) po E.T. blade ELITTE 2,7m i 30-80gr sa 9+1 vodilica. Raspolaže sa diskovima (balans). 

kawasaki

Bome dobro ti to siris pribor  :hi:
Brzi od Bolena.

Jožef1

kawa - sve je to za nekoga nizak cjenovni rang  :dontknow: Vidi štap Abu - dobio skoro 40% jeftinije od cijene u trgovini. Za E.T. blade cijena je cca. 400 kn, obećano mi je da će biti malo manje. To su upravo ta dva štapa koje sam želio imati i sa njima ganjati, smuđeve, bajine, štuke. Nego imam neki problem sa kompjuterom, jedva sam napisao predhodni post. Malo sam švrljao po njemu i izbacuje mi , kao nije sigurna veza sa forumom...? Ali ja mislim da je problem kod mene. Morat će se rušiti sistem i ponovno postaviti - ma to će mi sin odraditi privremeno, dok mi ne dođe onaj mlađi iz D- e on je maher za kompjutere. Sada ide u školu za elektroničara (2) godine,imat će Njemačke papire, već je sklopio ugovor sa jednom firmom gdje se rade kompjuterski centri (a on već to zna) i popravlja se elektronika e onda je druga priča. Ala sam se raspričao  :uf:  :hi:

Jožef1

Citat: Jožef1  u Rujan 25, 2019, 20:25:17
Ne znam kuda da postavim post  :dontknow: Imam spin štap Abu Garcia VENDETTA , NEXT GENERATION - INTRA CARBON. Dužina 2,7m 15-40gr - M. Gornji dio blanka  po cijeloj dužini je uredno i lijepo ojačan (motan) s nekom strunom. Štap unatoč tomu što piše da je M-medium, uopće ne djeluje tako nego djeluje dosta  oštrije i vrlo je lagan štap. Da li netko koristi navedeni štap ili je koristio.? Uskoro stiže (moram u HU - Mohač) po E.T. blade ELITTE 2,7m i 30-80gr sa 9+1 vodilica. Raspolaže sa diskovima (balans).
E.T., blade -prepustio frendu. Evo moje dame, gore piše sve o štapu.

Jožef1

Od milja zovem Abu štap- da je moja dama    :uf: :stripii:  :stripii:

majstor

Dobrodošli u Abu klub. Ja lovim sa fantasista aozora Abu štapom,2,70 dug, 15_50 grama, vodilice ultralaki alps veće od originala i odmaknute., I Abu rolom Inshore 35. :hi: